Online een bestelling gedaan, welke werd geleverd in een gepersonaliseerde stevige verpakking van Schulte zelf. Top prijs kwaliteit verhouding.
Grote sortering, prima site, snel en keurig geleverd inclusief een retourbon voor het geval dat.
Winterjas keurig net en goed ingepakt op tijd ontvangen.
Besteld snel geleverd en keurig beschermd verpakt!
Op geen enkele manier op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Krijg een vraag voor een beoordeling, maar nooit iets ontvangen.
Inmiddels is deze situatie opgelost. De klant heeft de bestelling opgehaald. Het pakket lag op een PostNL locatie.
groot aanbod, snel besteld
Ik heb tot twee keer toe een colbert gekocht en ik ben blij dat dit steeds heeft geresulteerd heeft in hoge tevredenheid omdat de kwaliteit, kleuren, stof en de pasvorm erg prettig zijn. Daarnaast zijn de prijzen goed en is de verzending en verpakking zorgvuldig.
goede website en perfecte mensen in winkel[voor mij heemstede].
Prima - op tijd - nette en volledige communicatie
Net als gewoonlijk altijd op tijd en netjes verpakt. Dankjewel
Pakket zoek, verschuilen zich achter PostNL. Wel betaald, geen kleding voor de Kerst.
Dank u voor uw review. Helaas kan het voorkomen dat er bij PostNL iets misgaat en een pakket zoekraakt. Dat is in uw geval gebeurd. Wij begrijpen dat dit extra vervelend is, zeker omdat u het pakket voor de feestdagen verwachtte. Wij hebben uw bestelling correct verzonden en zijn daarbij afhankelijk van PostNL voor de bezorging. Helaas hebben wij geen invloed op wat er tijdens het transport gebeurt. Wij vinden de situatie erg vervelend voor u, maar kunnen dit helaas niet zelf oplossen. Daarom hebben we uw bestelling retour betaald.
Ondanks dat de PostNL het artikel wat ik besteld had op een onbeheerde plek heeft neergelegd en daardoor het door iemand anders is meegenomen kan ik alleen maar met lof spreken over Schulte herenmode. De klantenservice heeft het super netje opgelost en contact met PostNL gehad. Gelukkig hadden wij camera's met beelden van de postbode. De volgende keer zal ik zeker weer bij jullie kopen. Maar dan wel in de winkel.
ben erg tevreden, Zo goed??? Nerds!!!
Zeer goed advies
Top !
Hele proces van bestellen, verdere communicatie, bezorging was dik in orde.
Mooie artikelen. Goede kwaliteit en snelle bezrging. Info over artikelen kan wat uitvoeriger.
Jas besteld heel netjes ingepakt gekregen en snel.
Alles Toppie geregeld !!!!
Kwaliteit qua zowel producten als service
Goede keuze in Tall polo's. Goed verpakt en snel in huis. Vast adres voor ons.
Het cijfer zegt genoeg. Alles keurig volgens verwachting en afspraak.
Prima adres voor mooie herenkleding.
Heb vooral producten van Pierre Cardin aangeschaft omdat deze door de jaren heen zich hebben bewezen. Schulte Herenmode heeft deze altijd in de collectie en on-line bestellingen worden vlekkeloos geleverd. Retour leveringen altijd correct afgewerkt. Kortom: een fijne firma om bestellingen te plaatsen.
Prijs / kwaliteit verhouding is goed. Bezorging op tijd.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG