Ruim assortiment goede sale fijne websitehouders
Ik ben zeer tevreden ook de afhandeling van de evt. retour zending is perfect.
Goede kwaliteit en vlotte service
Er wordt onmiddellijk werk van je bestelling gemaakt. Zaterdag besteld, maandag bezorgd door post.nl
nvt
Was een te lang artikel echter wel de juiste maat. Geen probleem en omgeruild in de winkel in Oegstgeest.
Snelle levering en makkelijk zoeken op de website.
Correcte ervaring over gans de lijn.
Normaal zijn de maten perfect, helaas de laatste bestelling viel deze erg klein uit dus moeten retour sturen
Prima en snelle bezorging, ook heel mooi verpakt zeer luxe Koop er zeker nog een keer
Van A tot Z snel voor elkaar
Zie boven
Op zoek naar een prachtig paar schoenen (en matchende riem) voor mijn bruiloft uitgekomen bij een paar Magnanni's. Ze waren met een mooie korting en gratis levering. Daags erna ontving ik het pakket. Stevig verpakt. Enige jammere is dat er op de dag van levering een extra korting werd geboden (VALENTIJN- 10%) en op mijn vraag of hier nog iets mee te doen was is nooit meer gereageerd.
Wel een aantekening. Had 2 broeken 35 -34 van Piere Gardin besteld. Één van deze broeken was de maatvoering niet goed taille was veel te klein. Draag al jaren Piere Gardin broeken, maar dit nog niet eerder mee gemaakt. Op de labels stond wel bij beide broeken de zelfde maat. Broek inmiddels teruggestuurd. Met vriendelijke groet A.J.van Hekesen
Goedemorgen kwaliteit en snel ontvangen
Ruim aanbod en prima service
Winkel leren kennen via internet, kwalitatieve moderne modebewust kledij. Een topper voor herhaling vatbaar.
Ook als je retour zend,wordt alles keurig en snel afgewerkt,goede service snelle levering,kwaliteit
Heeft ook een prijs.
Duurt nooit lang, voor dat het geleverd wordt
Een retourbetaling duurt ongeveer 2 weken. Dit was voorheen veel korter. Voor reden om niet meer bij Schulte te kopen.
Op onze website staat vermeld dat wij tot twee weken na ontvangst van de retour de tijd hebben om het te verwerken. De snelheid van verwerking hangt af van de hoeveelheid retour gestuurde pakketten. Wij zien dat uw retourzending op 10 februari bij ons is bezorgd en op 16 februari is verwerkt. Dit zijn 6 dagen.
Ik heb foute maar gekregen dit retour gestuurd en daarna niks meer iets van jullie gehoord
Wij hebben inmiddels contact gehad met de klant.
Ruim aanbod, snelle service
106-110 Hoofdstraat