Prima service en uitstekende kwaliteit
Alleen jammer dat een pyjama die ook in een enveloppe past in een grote doos wordt verstuurd. Makkelijker voor de bezorger en voor de ontvanger als het door de brievenbus kan.
zie hierboven.
Een fijne kledingwinkel om online te bestellen. Veel keuze snelle levering en makkelijk inzake retourneren
Zeer goed product en goed verpakt (prachtige doos) verzonden!! Top!
Superfijn
Mooie producten!
Helaas bleek het colbert niet zoals bedoeld dus teruggestuurd en waarschijnlijk wordt het aankoopbedrag snel teruggestuurd.
Prima bedrijf met kwaliteitskleding voor een acceptabele prijs, gecombineerd met goede service. Dit is al de zoveelste review die ik schrijf en alleen maar meer van hetzelfde. Het wordt een beetje saai en in dit geval is dat precies wat je wilt.
Jas besteld en snel en keurig verpakt bezorgd
Goede producten en een goede levering.
Goede service en goed aanbod
de product en topservice
Correcte levering , fijne samenwerking
snel geleverd, top verpakt! goeie prijs! aanrader!!
uwerzijds heel tevreden. Ik kreeg een melding, wanneer bezorgd zou worden. Kwam niet uit, daarom bij Post.nl gewijzigd. Betaald € 1,95, zou maandag j.l bezorgd worden. Op het laatste moment, kreeg ik een mail, dat de bezorger het niet ging halen en het de dag daarna opgehaald kon worden bij een Postnl. punt in de Brusslesepoort te Maastricht. Dinsdagmiddag, na ontvangst van de mail, daar naar toe, maar ik kreeg daar te horen, dat ik naar een Post.nl punt in Wyck moest, aan de andere kant van de stad. Daar aangekomen kreeg ik te horen, dat het pakket toch bij het andere ophaalpunt moest zijn. Toen maar weer terug naar de Brusselsepoort en u gelooft het niet, maar daar was het toch aanwezig?????? En dat allemaal met een zeer ernstige visusbeperking. Buiten de kosten die u maakt voor de verzending, heeft het mij de genoemde kosten en de kosten van het OV gekost, totaal ongeveer € 10,00 om het pakket in mijn bezit te krijgen. M.i. is hier duidelijk sprake van wanprestatie door Post.nl. Zij slaan volledig de plank mis en alleen jullie ondernemers kunnen daar actie tegen ondernemen, want dit komt frequent voor
Het spijt ons te vernemen dat u zoveel moeite heeft moeten doen om uw pakket te ontvangen. Wij zullen een klacht indienen bij PostNL om dit probleem aan te pakken. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw toekomstige bestellingen soepel verlopen. Om het leed enigszins te verzachten hebben wij € 10,- retour geboekt op uw order. Dit zal worden bijgeschreven op de rekening waarmee u betaald heeft. Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Mooie kleding, breed en diep assortiment, merkkleding, zeer betrouwbare levering.
Snel geleverd en verwachte kwaliteit
altijd top
snel geleverd, mooi verpakt geen gedoe retour super tevreden!
Goede prijs kwaliteitsverhouding en snelle levering
Levering top. Snel en precies wat ik wilde. Echter de maattabel klopte niet waardoor de broek royaal te klein was. Heel jammer.
Dank u wel voor uw bericht met betrekking tot de maattabel. We begrijpen dat het belangrijk is om de juiste maat te selecteren en we willen u graag helpen met uw vraag. 35 inch staat ongeveer gelijk aan bandwijdte 90 cm. We raden u aan om in de toekomst contact op te nemen met onze klantenservice als de maat niet blijkt te kloppen, zodat wij u een oplossing kunnen aanbieden. Wij zien dat uw retourzending inmiddels is verwerkt. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag.
Heel goed verzorgd ,en je goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
Gemakkelijk te bestellen. Vlotte en correcte levering tegen een aangename prijs.
Mooie betaalbare mode van goede kwaliteit, betrouwbaar geleverd en terug te leveren. Mijn favoriete kledingwebshop, erg mooie kleding!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG