Snelle levering en bij retour het geld binnen een paar dagen weer op de rekening. Had wel op returbon gezet dat ik wilde ruilen maar moest nieuwe bestelling plaatsen. Dat vond ik minder goed. Bestelling was prima verpakt.

Algemeen goed

Koop en afhandeling goed. Het (ophang)lusje is echter meteen stuk gegaan. (Wellington of Bilmore jas) en dat moet ik nu laten maken.

Duidelijke site snel geleverd

De dubbel rib goed kunnen vinden op de site.

Aankoop nooit geleverd

Zeer slecht nooit geleverd geweest krijg eerst bericht dat mijn pakje op de watteweg 1 in Bergen op Zoom is aangekomen een maal daar naartoe zegen ze we hebben niets jou pakje licht ergens in 1 van jullie filialen ver van mijn vandaan graag zie ik mijn geld tegemoet

Klant-onvriendelijke retourbeleid

Kreeg geretourneerde jeans (vanwege verkeerde maat) terug omdat er een bloedvlekje op zat.... Deze had m.i. ook snel en professioneel gereinigd kunnen worden, waarbij de kosten dan verrekend zouden kunnen worden. Was blijkbaar niet bespreekbaar !

• Kwaliteit

Snel geleverd en goed product in keurige verpakking.

Zie boven

Klantvriendelijke bestelmethode, snelle verzending

Zorgvuldig verpakt,ook nog eens in keurige kleding-hoes . Dus met zorg en hoge kwaliteit

• Kwaliteit

Top! Alles netjes volgens afspraak geleverd.

Keurig verpakt in kledinghoezen, was een feestje om uit te pakken. Minpuntje was PostNL, die kwamen 3 dagen te laat! Vervelend!

Snel en correct

Kwaliteit

Gewoon goed

Mooie kwaliteit tegen een leuke prijs, netjes verpakt. Snelle levering: Gewoon goed !!

• Kwaliteit

Goede Service en zeer vriendelijk!

Bestelling voor de winterkleding gedaan maar bleek niet wat ik had verwacht nl. meer iets voor de zomer. Dit gemeld en bericht terug dat ze dat zich dat konden voorstellen. Geen probleem en het weer terug gestuurd orderbon en retour label zaten gelijk bij de bestelling. Helemaal Top! Iets waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Trouwens bestelling werd super snel geleverd door fa. Schulte ! Ben zeer tevreden!

Geweldige winkel

Perfecte levering en goede kwaliteit. Is mijn vaste online kledingzaak. Petje af voor de service

ledub s die ik al heb

Het ledub verhemd had een veel te hoge hals.afwijjend van de andere ledub s die ik al heb

gekocht met korting

gekregen wat ik graag wilde

Uitstekend,

Snelle levering en veel keuzes

• Kwaliteit

Snelle levering, goede prijzen, maten correct geleverd, goed verpakt allemaal, … Zal zeker nog eens terugkeren als klant.

• Kwaliteit

Stipt op tijd en snelle website

Als de titel.

Uitstekend!

Zelfs in de drukke dagen vóór Kerst snelle levering. Is zeker bij anderen aan te bevelen

• Kwaliteit

Klasse, snel en men kan nog leren van Schulte!

Winterjas besteld tussen de feestdagen en wonder boven wonder duurde het 2/3 dagen. De jas was netjes verpakt in een stevige doos. De jas zelf zat in een stevige hoes met klerenhanger. Dit vind ik in deze tijd heel bijzonder! Dankjewel Schulte en ik zal zeker terug komen!!!!!

• Kwaliteit

Klasse service in de winkel

De winkel in Hillegom bezocht. Op zoek naar een winterjas. Winkel straalt klasse uit met ouderwets goede service. Deskundige en aardige verkoper. En bijzonder veel keuze. Mooie Boss jas gekocht. Super tevreden dus.

Kan nauwelijks beter

Kleding wordt goed gepresenteerd, de goede kwaliteit straalt er vanaf!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Was optijd binnen Iets te duur de trui. Dank

• Kwaliteit

Duidelijke site en snelle levering

Top !

Zeer positief!