Prima alles oké mooie broek en snelle levering. Fijne feestdagen.
Na online parka's besteld te hebben snel geleverd en in mooie kledinghoezen verpakt ontvangen.
Prima webshop met snelle levering en als het nodig is snelle terugbetaling.
Goede kwaliteit. Snelle bezorging, ook bij evt retour. Betrouwbaar.
Vandaag na een strandwandeling gewinkeld bij Schulte Herenmode Noordwijk . Weer fantastisch geholpen door de dames en compleet gemaakt doorJoost om voor ons een lekker kopje koffie in te schenken.we komen hier al Jaren met veel plezier. Paula en Wout Aalsmeer.
Bestelde vest was te groot. Daarom retour. Retourlabel zit erbij. Kan in originele verpakking terug gestuurd worden, zonder kosten.
Op zich bijzonder... Ken Schulte Herenmode enkel en alleen van digitaal 'bezoek'. Laat onverlet dat ik keer op keer dik tevreden ben over producten en service. De volgende bestelling wordt deze week weer bezorgd. Graag tot de volgende keer. Mooie dag, Sjors
Schulte Herenmode werkt de zaken keurig af! Mijn laatste aankoop, een broek van Meyer, voldeed jammer genoeg niet omdat de kleur van de broek beduidend anders was dan op het "plaatje". Ook was het niet de kleur "camel", die bij het plaatje was vermeld. [Blijft lastig met kleuren.]
Zoals altijd ... goed
Assortiment, prijzen, website/bestellen en levering zijn erg goed bevallen.
Duidelijke site. Snel mogelijkheid tot bestellen.
Had twee truien besteld in twee verschillende maten. Een van de truien paste niet goed en heb ik teruggestuurd. Ten eerste had ik de truien heel snel in huis. Het terugzenden en afwikkelen ging ook super snel en zonder problemen. De trui die ik gehouden heb stond afgebeeld in de kleur geel. Dat bleek niet zo te zijn. Het was echt een ( licht ) bruine kleur. Vond ik ook prima en daarom gehouden. Heb dit wel vermeld bij het terug zenden van de andere trui. Alles is voor herhaling vatbaar. Gerard Bijloo Apeldoorn
Artikel teruggestuurd en snel en correct afgehandeld. Perfect! Ik dacht effen trui maar had niet goed gekeken en daarom teruggestuurd.
Polo gekocht, snel verzonden, netjes verpakt. Zeer betrouwbare webshop, aanrader!
Alles super!!
Mooie kleding voor een fijne prijs topbedrijf
Mooi verpakt goede service en snel
Altijd snel geleverd in solide verpakking en keurig met retour ook
Veel merken goede prijs / kwaliteit verhouding, veel keus
Een hemd van Seidensticker is altijd kwaliteit. Want mij wel onaangenaam verraste dat zelfs Seidensticker in een lage loon land als Vietnam wordt vervaardigd
Gemakkelijk besteld, snel bezorgd, uitstekende kwaliteit, prettige prijs!
Bestel al een paar jaar online bij Schulte sinds de corona tijd. Alles op voorraad en kwaliteits kleding. Snelle levering en goede prijs. Dan voor de service! Rob.
Makkelijke website. Klantvriendelijkheid. Goed product en snelle bezorging
mooi verpakt tijdig geleverd degelijke opvolging
Niets op aan te merken,echt een aanrader.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG