Prima bedrijf. Levert correct, kwalitatieve kleding
Vlot besteld. Vlot geleverd. Heel mooi overhemd. Mijn echtgenoot is er zeer blij mee. Goede pasvorm. Mooie stof.
Trui geleverd en tot mijn grote verbazing zat er over het prijskaartje een nieuwe geplakt en de oude prijs was gewoon goedkoper
kwaliteit klopt,op voorraad is ook op op voorraad
Prachtig vest gekocht voor mijn echtgenoot; keurig verpakt, echt een cadeautje. De eventuele retourzending is eenvoudig en voorzien van alle “administratie”. Ik hoef hier -natuurlijk- geen gebruik van te maken want deze aankoop is -wederom- een GROOT succes.
Koop al wat jaren kleding bij Schulte. Ben begonnen met truien van Profuomo. Waren soepel en zacht. Truien kleden goed af en het dragen was prettig. Echter na 1 1/2 jaar zat er een gat in mijn rechter mouw. Geen mot in mijn kast en was ook nergens tegenaan gelopen. Gelukkig nog redelijk kunnen herstellen. Echter na enige tijd zat er weer een gat in de trui op een plaats waar dat moeilijk kon ontstaan. Weer op motten gecontroleerd en andere truien - ondertussen over gegaan op Maerz - bekeken op gaten. Niets gevonden . Voor mij een compleet raadsel. Conclusie: zeer ontevreden over Profuomo. Heel tevreden over Maerz die ik al bijna net zo lang - zonder problemen - draag. Truien blijven goed van kleur en model en de meeste pillen nauwelijks of niet.
Bij de bestelling van het te kopen artikel had ik nadere informatie nodig over het artikel en de prijs. Dit werd door de dame van de klantenservice snel en uitstekend opgelost. Dus chapeau!
Snelle levering, retour reeds zorgvuldig voorbereid in geval van probleem met gekocht artikel. Correcte afhandeling van retourartikelen !
Reageren altijd snel. Niet alleen bij bestellen maar ook als er iets retour gestuurd wordt. Groot aanbod in diverse prijsklassen.
Jas zit als gegoten. Precies mijn maat. Goed dat Schulte de maatvoeringen onthoud van de vorige bestelling(en).
De klantenservice is gewoon goed. Waar ik vreselijk van baal is dat zij via internet ( op welke site dan ook) doorgaan met digitale reclame. Ik klik ze steeds weg maar per saldo een onbegonnen zaak. Laten ze als bedrijf zich eens ernstig hierover buigen en een zinnige beslissing nemen. Mijn opvatting hierover valt te raden. Dit is echt vreselijke vervuiling!
Werd heel snel Verzonden en was leuk geprijsd
leuke mode en korting
Prima winkel met ruime keuze
Ik weet uit ervaring welke maat ik bij Schulte herenmode kan bestellen.
voldoet aan mijn verwachting
Goed verpakt en op tijd geleverd
zeer tevreden, bestel regelmatig kleding bij Schulte. Vlotte levering, netjes verpakt en goede (merk)producten
Bij Schulte koop ik al jaren uitstekende merkmode die altijd op representatieve wijze wordt afgeleverd en bovendien binnen enkele dagen. Een vertrouwd adres voor herenmode in het hogere segment.
Uitstekende service. Mooi kleding. Kan niet beter.
Duidelijke webshop, makkelijk te bestellen, snelle levering.
ik koop altijd al mijn kleren bij schulte herenmode ,maar een kortings bon heb ik nog nooit ontvangen ,of ik bestel net voor 5 euro te weinig en kom weer niet in aanmerking ,terwijl ik ook altijd nog meer moet betalen voor grote maat , Ik vind dat u daar wel eens iets aan kan doen
Altijd snel en goed keurig verpakt.
Helaas was het bestelde colbert toch niet helemaal de goede maat, maar Schulte verstuurd de kleding zorgvuldig en de retourprocedure is erg gemakkelijk en wordt snel afgehandeld. Een fijne en professionele online winkel!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG