Top service . Ik stelde een vraag en had de dag nadien een duidelijk antwoord. Mijn pakje geleverd binnen de 3 werkdagen .
snelle levering, juiste artikel, mooie prijs
Bij Schulte gaat het zo als het hoort snelle en keurige aflevering in goede dozen
Mooie flanel blouse van geruite stof van Casa Moda. Overal uitverkocht, maar niet bij Schulte gelukkig. En de prijs was ook prima. Echt in mijn nopjes met deze blouse.
Schulte is de online schop waar ik altijd mijn overhemden aanschaf. Geen twijfel.
Regelmatig besteld bij Schulte Herenmode en nog geen één keer teleurgesteld
Heb een jas van Airforce gekocht was eigenlijk niet de bedoeling maar hij was met 50% korting,dus kon het niet laten. Bij binnenkomst was hij goed verpakt en de jas was verpakt in een mooie hoes van Schulte zelf. Dit maak ik alleen mee in de dure categorie kleding. Super bedankt!!!
snelle levering , goed verpakt in opbergzak met hanger . heerlijke suede jas met controlerapport
Mijn bestelde korte broek van State of Art maat 38 had met een paar dagen binnen. Jammer dat maat 38 paste als maat 32 of 34. Helaas was dit niet de broek voor mij.
Als lange man koop ik graag mijn overhemden en truien met extra lange arm. Die heeft Schulte voldoende in het assortiment. Dus ruime keuze, correcte verzending en afhandeling. Gewoon goed!
De verpakking is mooi en ziet er luxe uit. De bestelling en levering gaat snel. De info van de zending is kompleet en je kan het volgen. Ik betaal via Klara werkt perfect ook als je het terugstuurt gaat het gesmeerd en wordt je goed op de hoogte gehouden. En dan wordt het goed en snel verwerkt via Klara Foto’s zijn realistisch. 1 keer de klantenservice gebeld gaat ook super snel kompleet vriendelijk geholpen. Dus kort om je kan zeggen je word geholpen als een koning. Trots dat het via internet gaat. Zou Ik niet weten wat je kan verbeteren. Als ze hoede zaken wensen en blijf vooral zo doorgaan. En bestel graag nog veel meer de komende tijd.
Maat goed, bezorging vlot, kwaliteit naar verwachting
Mooie merken van kleding en een soepel terugstuur beleid ,TOP !
Goed!
mijn ervaring is zeer positief zelfs een plakretour meegeleverd. en mooi verpakt.
Een hele fijne zaak,om mooie kleren te kopen,goede merken,fijne prijzen,snelle levering,ook retouren worden prima geregeld en afgewerkt.
Prima service en kwaliteit
In mijn zoektocht naar merkkleding kwam ik bij Schulte Herenmode op de website terecht. Naast ruime keuze hebben zij een perfect werkende website en dito (klanten)service. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en kunt eenvoudig achteraf betalen. Het enige wat ik zou adviseren is een digitale factuur mee te zenden op enig mailmoment.
fijne bestellingen kunnen plaatsen. En zelfs retourprocedure werkt, zowel via Post.nl als via Riverty. Houd vol en alstublieft gebruiksvriendelijk.
Perfecte service
Altijd correct zaken afgewikkeld.
Krijg per mail aanbiedingen maar bij online bestellen gaat dat dan zeker niet op.Teleurstellend
Het assortiment is afgestemd op mijn keus, Goede maatvoering is essentieel en aanwezig.
Een bestelde jas ( uitverkoop ) bleek helaas te klein. Het geld is vervolgens vrij snel teruggestort op mijn bankrekening.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG