Top, als altijd. Volgende keer weer (als altijd al)

Prima, snelle levering. Bij 1 art de verkeerde maat besteld. Artikel retour, goede maat besteld. Zowel de opnieuw bestelde jas als het geld van de retourzending zeer snel ontvangen. Sws goede kwaliteit artikelen

Zeer goed en snel

Eerdere bestellingen liepen veel trager en gecompliceerd, mijn vader was blij als een kind met de snelle service van schulte herenmode!

heel goed

Top geregeld

Mooie grijze jeans van Diesel gekocht. Goed werkende site, snel geleverd in mooie verpakking. Top verzorgd en geregeld; bedankt.

• Kwaliteit

In het algemeen goed, behalve …

… heb net n retourzending weer thuis afgeleverd !!! Helaas was bezorger zo snel weg dat ik niet de tijd had om de deur open te doen en pakket te weigeren, lag al op de mat en zag nog net achterlichten wegflotsen …

• Kwaliteit

Artikelen worden goed omschreven. Vaak prima aanbiedingen. Verbetertip: geef goed aan of het om katoen of organische katoen gaat!

• Kwaliteit

Mooie kleren voor een goede prijs

Prima en snelle levering

Zoals altijd wordt de bestelling netjes ingepakt en op tijd geleverd. Een tevreden klant.

Altijd probleemloze transacties

Al een aantal bestellingen gedaan bij Schulte. Loopt op rolletjes.

Levering naar volle tevredenheid

Uitstekende kwaliteit van geleverde artikel en snelle Service.

Snelheid en kwaliteit voorop

Bestelling word snel bezorgd. Retourzending snel afgehandeld. Ruim de gelegenheid om te betalen.

X

X

• Kwaliteit

Prima service en levering.

Prettige webshop en evenzo de uitleg van maat aanduiding.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Ik koop altijd met plezier bij Schulte omdat ik weet dat wat je besteld van mooie en prima kwaliteit is!!

Prima broeken.

Al jaren zoek ik een goed passende broek. Eindelijk gevonden.

Hier wordt meegedacht!

Mooie website, ruim assortiment, hoge kwaliteit,professionele helpdesk medewerkster, die mijn vragen zelfs doorgeleiden naar een collega verkoper van hun fysieke winkel in Noordwijk ( bedankt Joost ) voor de begeleiding naar de juiste maat. 1 minpuntje op de website betreft vesten heren,de vermelde maattabel klopt niet betreft de genomen maten.

• Kwaliteit

Fantastische klantendienst en fantastische kwaliteit hemden

Heb een aantal weken twee hemden gekocht,vermits dit een fantastische aankoop was en ik dit product ook in een andere kleur wou aankopen nam ik contact met jullie klantendienst.Heb onmiddellijk bericht van jullie gekregen met een voorstel welke aankoop voor mij goed zou zijn!

Mooi corduroy hemd.

Snelle en uitstekende service van Schulte.

• Kwaliteit

Snelle levering van de juiste bestelling

Schulte heeft tijdig en juist geleverd

De kleding specialist

Prima bedrijf groot assortiment en een prettig bedrijf om zaken mee te doen

Goede ervaring

Goede ervaring

• Kwaliteit

Absolute top in service en communicatie

Hoewel de koop niet doorging omdat de jas helaas niet goed paste, blijf de service ook na de retourzending uitstekend. Perfecte informatie over de terugbetaling.

• Kwaliteit

Betrouwbaar bedrijf, met hele mooie merkkleding

Betrouwbaar bedrijf met hele mooie merkkleding

• Kwaliteit

Mooie site en stijlvol verpakt!

Mooie site, goede foto’s en nette prijzen. Je krijgt je bestelling altijd snel…. En heel netjes verpakt in stijlvolle doos.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG