Goede website en prijs kwaliteit verhouding van de kleding

Ik alle jaren dat ik truien en polo’s koop via de website, heb ik nooit iets geretourneerd

fijne zaak. leuke collectie

Geweldige zaak om bij te kopen. Alles klopt. Van bestellen tot aflevering

Perfecte levering

Een fijne website om het gewenste artikel snel te vinden, correcte communicatie na de bestelling. Super goede verpakking,complimenten hoor.

• Kwaliteit

Goed bedrijf met prima spullen!

Bestellingen worden op tijd en netjes geleverd.

• Kwaliteit

zeer klantvriendelijke en correcte winkel

De ochtendjas die ik offline heb besteld, voldeed niet aan mijn verwachting. Chapeau voor de wijze waarop de retourzending is afgehandeld.

Top product - behandeling- verzending

Waardig voor een aanbeveling

• Kwaliteit

Snel bezorgd en van uitstekende kwaliteit.

Top ervaring!

Altijd keurig

Alle artikelen die ik heb gekocht waren stuk voor stuk goed en keurig verpakt

• Kwaliteit

Ik was enige tijd niet meer actief bij Schulte. Toen was daar een vriendelijk berichtje met een cadeautje in de vorm van € 25 korting bij de eerstvolgende aankoop. Ik heb toen 2 prachtige overhemden besteld. Deze werden binnen 2 dagen bezorgd. Niet alleen ik zelf maar ook mijn omgeving is blij met mijn aankoop. Ik kom vast en zeker weer terug bij Schulte.

• Kwaliteit

Hou niet van verplichtingen bij vrijwillige deelname aan enquête.

Correct benaderd, correct geholpen.

• Kwaliteit

Premium shop met premium oroducten

Heldere website. Snelle levering. Top verpakt.

Goed.

Ik had wel een vraag: bij de vorige koop van de herenboer zat een riem: 0741. 100.

Tevreden

Goede bezorging

In één woord uitstekend

Betreft aanschaf 4 overhemden. Website eenvoudig te gebruiken : makkelijk zoeken, navigeren, en afrekenen middels voldoende betalingsmogelijkheden. Duidelijke bevestiging per e:mail van de order en van het moment waarop de bestelling verzonden wordt. Keurig op tijd en in prima staat geleverd. Producten komen in werkelijkheid perfect overeen met de beschrijving en de foto's op de website.

Altijd goed

Kwaliteit voor een goede prijs altijd optijd bezorgt en netjes verpakt.

Geweldig!

Wat je ook besteld het is keurig verpakt en wordt snel verzonden! En mocht je het retourneren ,krijg je daar snel bericht over en binnen een paar dagen het aankoop bedrag weer teruggestort! Echt een aanrader !!

• Kwaliteit

Snelle levering uitstekende kwalitijd.

Snel en kwaliteit

Prima site . Mooie kleding. Verpakking zou wat kleiner kunnen .

teleurgesteld

in de levering die niet op voorraad was maar wel op de site. Verder waren het meestal prima leveringen.

• Kwaliteit

Mooie shop, snelle correcte levering

Makkelijk te bestellen, goede productomschrijving en foto’s. Snelle nette levering

• Kwaliteit

Prachtige kwaliteit herenkleding, goede service

We hadden een antraciet kostuum, merk Roy Robson, besteld. Dit kwam reeds na enkele dagen. De pantalon paste niet goed, dus deze teruggestuurd en een nieuwe besteld, die kwam nog sneller.... Prachtige kwaliteit, de foto's zeiden niets te veel. Het reeds betaald bedrag voor het teruggestuurde deel werd snel weer teruggestort. Kortom: een fijne winkel met mooie kleding en goede service!

snel en goed geleverd

bestelling stipt op tijd, volgens bestelling en uitstekend verpakt.

Top bedrijf

3 broeken besteld voor mijn man, stuk voor stuk topkwaliteit ! Ook de retour van 1 stuks verliep zonder problemen. Zijn blij met jullie site ! Zullen wel vaker bestellen, mijn man houdt niet van winkelen, dus via jullie site gaat hij wel " winkelen"

Prima site , snelle levering

Idem als hierboven

• Kwaliteit

goede kwaliteit en snelle bezorging

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG