Wij zijn tevreden

Normale gang van zaken zoals een bestelling gaat

Fijne webwinkel, mooie producten

Goede website, fijne webwinkel met meestal snelle levering

• Kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden. Goeie ervaring.

Hele fijne winkel

Altijd goed

Snel en goed.

Volgens afspraak geleverd en mooie producten

Volgens afspraak geleverd en mooie producten

Netjes verpakt

Keurige afhandeling

• Kwaliteit

Goede kwalitatieve merken, mooi design. Prijs kwaliteit prima. Goede service.

Gewoon geweldig

Alles weer zo als beloofd. Binnen de aangegeven tijd afgeleverd en keurig verpakt. Maat ook weer prima. Afbeelding komt overeen met de werkelijkheid.

Wat een goede service

Ik was aangenaam verrast door de keurige verpakking. De website is overzichtelijk en ( helaas) het retourzenden was ookkeurig geregeld.

• Kwaliteit

Grote maten en snel geleved!

Opzoek naar grote maten bij Schulte Herenmode terecht gekomen, mooi aanbod en snel geleverd.

• Kwaliteit

Zeer snelle levering ,mooie kwaliteit kleding alles super .

• Kwaliteit

Overtreft de toch al hooggespannen verwachting: uitmuntend!

Foutloos, supersnel, byzondere collectie, kortom: een zaak van hoog niveau!

Goed geregeld

Mooi assortiment, goede prijzen, makkelijk navigeren over de website, goede informatie over de levering, levering was stipt, pakket en product in goede staat. De weergave van het artikel op de website is natuurgetrouw.

Zie mijn uitleg

Vindt het alleen jammer dat ik 2 x aan geeft om de polo om te ruilen qua maat Daar krijg ik geen gehoor aan

Goed is goed

Prima bedrijf,vlotte levering in een woord zeer tevreden.

• Kwaliteit

top altijd goed en snel !!

goede service altijd antwoord op u mail en snelle verzending

• Kwaliteit

Product viel tegen maar levering was weer geweldig

Product viel in de uitvoering tegen. Een beetje kenmerkend voor het merk. Leuk maar niet geweldig in de uitvoering

Ruime keuze en kwaliteit

Ik ben blij met deze webshop waar goede bekende merken voor handen zijn en iets grotere maten dan de gemiddelde kledingzaak.De prijzen zijn acceptabel voor de goede kwaliteit en de de bestellingen zijn volgens afspraak op de gewenste datum. Ik ga zeker in de toekomst wederom aankopen doen bij deze webwinkel.

Een aanrader

Een aanrader, mooie verpakking, snelle levering, en zeer correcte afhandeling, goede prijs/kwaliteit verhouding. Koop hier al jaren als tevrden klant.

Snel en goed verpakt

Snel in communicatie en versturen. Producten zijn netjes verpakt. Papierwerk voor retour zenden is duidelijk en goed voorbereid.

goed afgeleverd

• Kwaliteit

ontbreken maattabellen en onjuiste voorlichting

Maattabel ontbreekt bij produkt. Als je vervolgens daarover vragen stelt blijkt dat de antwoorden niet kloppen. Je bestelt n.a.v. de antwoorden en dan meet je het zelf maar na en dan blijkt dat de antwoorden nergens op slaan. Als je dan nogmaals de vraag stelt dan zou daar op terug gekomen worden. Helaas niets meer gehoord. Bij deze twee bestellingen heeft Schulte gewoon heel slecht geïnformeerd. Gezien de eerdere betere ervaringen beveel ik wel aan. Maar dit moet echt verbeteren

• Kwaliteit

Heel prettige service en contact.

Ik heb ervaren dat de klantenservice me heel prettig en adequaat te woord stond.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG