Al vele jaren klant. Alleen positieve ervaringen
Schulte heeft een duidelijke website, waarop mooie kleding te vinden is. De verzending werd snel geregeld, goed verpakt en netjes bezorgd.
Alles wat ik bij Schulte bestel is absolute top. De bestelprocedure de afhandeling en het product. Dikke 10
Kleding volgens afspraak op tijd afgeleverd. Zoals altijd netjes en goed verpakt.
Wat ik ook koop. Alles in goede orde ontvangen. En snel. Dus aantebevelen om daar iets te kopen En blij met de aankoop.
Positief6
Op tijd bezorgt Produkt met zorg ingepakt In dit geval mijn overhemd netjes hoor Ben dik tevreden herhaling vatbaar Beste groet! Djorgio
Snel verzonden goede prijs kwaliteit verhouding
Na een adresfout van mij toch in orde gekomen grt
Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Binnen 2 dagen in huis. Keurig verpakt.
De site was overzichtelijk en bijna ideaal qua info: er zou nog wel wat meer info over maatkeuze mogen zijn. Op mijn (mail)vraag kreeg ik snel en exact antwoord en na bestelling had ik mijn slipover heel snel in huis, prima verpakt. Niet de goedkoopste.
Prachtige collectie, normale prijzen, snelle levering en mooi verpakt. Koop hier altijd broeken, polo shirts etc met veel plezier.
Mooi assortiment en correcte aflevering van bestellingen
Ook ik als consument kan fouten maken door bijvoorbeeld de verkeerde maat te bestellen.Dat is dom van mij en U zit met kosten die nooit vergoed worden. U kiest voor een positieve benadering niet gevoed door wantrouwen. Mij zult U al klant nooit verliezen Respect!
Prima poloshirts en goede levering in degelijke doos.
Polo besteld van NZA. Prijs was prima, en zag er goed uit. ik bestel vast nog wel een keer een artikel. TOP !!!
Prima, duidelijke website en snelle afwikkeling. Een aanrader.
Super! Geen enkel probleem bij retourzending en terugbetaling . Zending steeds op tijd . Dus , een aanrader voor iedereen !!
Doen wat ze beloven; snelle verzending en prima produkt.
Goedendag, De laatste tijd, bestellingen gedaan, voornamelijk overhemden merk: Portofino, hele fijne overhemden en prima pasvorm. Onlangs heb ik een bestelling terugstuurd (ook dat ging soepel), niet dat het geen mooi overhemd was, maar ik had het al in bezit (erg dom van mij). Ik blijf met plezier bestellen. Met vriendelijke groet, CJA van Veen.
Snelle en gedegen afhandeling van bestellingen. Ook de geretourneerde producten werden snel terugbetaald.
Erg leuke ervaring om een hoog kwalitatief hemd te bestellen en daarna spoedig en veilig thuis geleverd te krijgen.
Maar de website zou wel wat betere informatie kunnen geven. Bijvoorbeeld: "denim" suggereert dat een broek van 100% katoen is, en dat is geen goede beschrijving van een broek van 80% katoen en 20% polyester! Verder is maat 36/34 niet volledig gelijk aan maat 52! (gegevens van label in broek) . Op de website mogen nauwkeurige gegevens verwacht worden!
Produkt oke
Prima kleding, bezorging en verwerking
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG