Ik heb al voor meer dan € 500,- besteld. Hierbij komt dat er wel iets fout is gegaan. Een m.e.n.s. broek die op de strijkvouw verkleurd is. Te laat ontdekt omdat ik de broek eerst in de kast had gelegd. Een polo 5xl van Gant zou zwart -wit zijn maar deze was blauw wit en bijna dezelfde die ik al een paar dagen eerder had gekocht. Samen toch voor 2 items € 160,- uitgegeven maar helaas niet goed.
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent over onze diensten. Wij verzoeken u om contact op te nemen met de klantenservice zodat wij het voor u kunnen oplossen. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur op telefoonnummer 0252-700276 of per e-mail: [email protected]
Goede wijn behoeft geen krans.
Goede kwaliteit, levering prima.
Nette prijzen en kwaliteit , snelle levering
Altijd alles naar wens verlopen.
Bermuda s. Veel korter dan lijkt op de foto. Mooie kwaliteit. 163 euro. Beetje boos, zonde moeite. Binnen 2 uur na bezorging weer naar Post NL gebracht. Ruim 2 weken later is het nog niet afgehandeld
Wij hebben uw retour op 4 juli ontvangen en op 8 juli retour betaald. De retourbetaling gaat via Adyen, wellicht dat u het daarom over het hoofd heeft gezien. Voor vragen over producten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice zodat wij u kunnen helpen als u meer details wilt weten over een bepaald artikel. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur op telefoonnummer 0252-700276. Rectificatie: wij hebben het naar aanleiding van uw e-mail nogmaals nagekeken en zien dat wij uw retour op 12 juli retour hebben betaald via Adyen. Excuses voor de verkeerde informatie.
Gewoon top meer hoef ik niet te zeggen!
Heb alleen 1,pakket terug gestuurd waren te klein maar nog niks er van vernomen misschien duurt dat wat langer had her wel betaald
Retourzendingen worden zo snel mogelijk verwerkt, maar uiterlijk binnen twee weken na ontvangst. Wij zien dat uw retour op 10 juli is verwerkt. U heeft inmiddels per e-mail een bevestiging ontvangen.
Vlotte levering en vriendelijke en deskundigen klantenservice.
Nu een aantal keren besteld bij Schulte, telkens zeer snel geleverd. Ik kan nu tenminste ook in Nederland terecht voor de wat grotere (breedte-)maten, zodat ik niet meer uitsluitend afhankelijk ben van DUitsland.
Fraaie overzichtelijke site en snelle bezorging in mooie chique doos
Levering altijd volgens afspraak en netjes verpakt. Als het een keer niet goed is snel geld terug op de rekening en geen gedoe.
Tekortkoming website qua artikelkleur ruimschoots rechtgezet door after-sales. Een serieuze toko!
Alles wordt keurig afgehandeld. Keurige verpakking
Zeer fijne webshop, en super snelle levering. En goede kwaliteit. Koop heel graag bij jullie
Bestelling via website en bezoek aan winkel zijn prima gegaan. Tot 2x toe pech met de verzending via PostNL. Zeker bij de laatste bestelling. Poststuk is een week onderweg geweest, terwijl het tijdig is aangeleverd door Schulte bij hen.
In no time de spullen binnen, netjes en strak geleverd.
Keurig op tijd en goed geleverd!
Snelle levering en top kwaliteit voor een mooie prijs
Ben zeer tevreden met de herenkleding van Schulte!
Prima kwaliteit.
Ben zeer tevreden over assortiment en kwaliteit van verkochte producten. Snelle levering en al jaren betrouwbaar vwb service.
Beige sneakers in de aanbieding gekocht!
Mooie kledij. Aangename prijzen en perfecte afhandeling van de levering. Wat wil je nog meer?
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG