Prettige medewerkers, kwaliteitspullen en service waar je wat aan hebt. Ook middels telefonisch contact.
ik krijg geen bevestiging van retour, lang wachten voor het geld is teruggestort.
Wij zien dat uw retourzending op 10 juli door ons is ontvangen. Wij verwerken retourzendingen zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen twee weken na ontvangst.
Uitstekend en zoals ik al schreef keurig Verpakt.
Artikel snel en keurig verpakt ontvangen.
Snelle levering, mooie verpakking
kleur wijkt nog wel eens van de site
Hilfiger schoenen ongelijk, linker was glad suede, de rechter volledig ruw suede. Niet fraai. Had zo niet verstuurd mogen worden. Wellicht meer een merken issue dan Schulte, niettemin mijn eerste ervaring niet oke. Schoenen inmiddels retour.
Bestelling snel geleverd. Je word goed op de hoogte gehouden van verloop Bestelling. Producten voldoen aan verwachting.
Snelle bezorging, keurig verpakt. Eenvoudig retour. Mooie kwaliteit kleding.
Zeer snelle levering en keurig verpakt!
mijn bestelling was niet voorradig werd later geleverd -dit kan gebeuren --ik heb gekozen voor achteraf betalen met riverty --dit is kort gezegd gewoon een puinhoop --de bestelling is geplaatst op 22 juni nu is het 6 juli en nog steeds geen email met de mogelijkheid te betalen -nu mag ik morgen weer bellen ik ben er klaar mee
Kledingstukken worden netjes in een doos verpakt. Volgens afspraak .. snel en op tijd afgeleverd. Online is alles overzichtelijk qua kleur en maat! Zodat ik snel mijn keuze kon maken. Voor het eerst dat ik mijn online bestelde kleding netjes heb ontvangen. Niet in een eenvoudige plastic of papieren zakje.
Mijn ervaring beperkt zich tot de webshop en was super! Ruim en mooi aanbod. Gebruiksvriendelijk en intuïtief. Een echte aanrader om even "langs te gaan".
Bij het bestellen via de website staat er dat er van het betreffende product nog 8 c.q. 9 stuks op voorraad zijn. Direct na het bestellen een mail ontvangen dat er geen voorraad meer is en dat levering langer gaat duren. Mail gestuurd dat de bestelling daarom wordt geannuleerd. Dit wordt volledig genegeerd. Vervolgens kunnen de producten opeens wel binnen een paar dagen worden geleverd. Komt niet betrouwbaar over.
We willen graag enige verduidelijking bieden met betrekking tot de voorraadstatus van de artikelen die u heeft besteld. Een deel van onze producten komt rechtstreeks uit de voorraad van onze leverancier. Dit is de reden waarom de voorraad zichtbaar is op onze website tijdens het plaatsen van uw bestelling. We begrijpen dat dit verwarring kan veroorzaken wanneer u een bestelling plaatst en vervolgens een e-mail ontvangt dat het iets langer kan duren voordat uw pakket wordt verzonden. Fijn te vernemen dat u de artikelen inmiddels heeft ontvangen.
Alles wat je besteld ziet er gelikt uit en professional verpakt.
De kwaliteit is altijd goed, het wordt keurig verpakt en mocht het een keertje niet bevallen zonder problemen teruggenomen.
Ik had een jas besteld die netjes op tijd werd bezorgd. Keurig verpakt en tot mijn verrassing zat er ook nog een mooie reishoes en kapstok bij. Top!
uitstekend
Snel, goede kwaliteit overhemden
Gewoon goed, supernetjes verpakt en een snelle levering, wat wil je nog meer.
Alles naar wens verlopen.
Schulte herenmode is voor mij een betrouwbare zaak, die degelijkheid maar ook kwaliteit uitstraalt met ook nog eens leuke aantrekkelijke aanbiedingen
Een merkproduct met korting en keurig verpakt en op tijd geleverd
Efficiënt bestelproces. Meer valt er niet te wensen.
Een uitgebreide collectie kwaliteitskleding, een duidelijke website en snelle levering. Alles prima dus.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG