Andere dag in huis. Goede bezorging
Snelle levertijd, en keurige afhandeling bij retour zending.
Mijn ervaring met Schulte, mooie producten en snelle levering! Goede pasvorm kortom helemaal geweldig!!
Ik had een verkeerde maat broek bestelt maar na een aantal dagen nog geen reactie mogen ontvangen na het retourneren
Wij ontvangen dagelijks meerdere karren met retourzendingen. Zodra uw pakket wordt uitgepakt ontvangt u bericht dat uw zending door ons is ontvangen. Wij verwerken retourzendingen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken. Uw retourzending is op 5 juli verwerkt en retour betaald.
Mooie sneakers gekocht voor een goede prijs. Keurig op tijd grleverd in zeer goede, verpakking.zelfs retourlabels waten bijgesloten.
Correct, Zeer netjes verpakt. Toppie
Goede service! Snelle gratis verzending en afhandeling van bestelling. Correcte berichtgeving Top
Ik kan er ook voor grote markt goed terecht, veel keus uit diverse merken. Bij onzekerheid mbt producten is telefonisch advies extra service. Leveringen altijd compleet en conform bestelling.
Cxxxxxxx
Makkelijke en overzichtelijke website. Snelle levering en alles netjes verpakt in een stevig "op maat" doosje. Foutloze kwaliteitsvolle kleding. Een aanrader!
Makkelijk besteld. Snel geleverd
Ik heb al vaker producten bij Schulte Herenmode gekocht. Prima producten en uitermate snelle levering
Goede en efficiënte organisatie
Ik had 2 polo's besteld in xxl maar waren net te klein. terug gestuurd en 2 nieuwe besteld in xxxl. voordat ik het wist was mijn geld al terug gestort en de juiste maat al binnen. ik blijf zeker hier bestellen. zeer goede service enevt makkelijk retour te sturen. Paul Winkelman
géén probleem om snel en efficiënt iets om te ruilen
Alles is ok aan het product en de service er omheen
helemaal top kreeg vergoeding van 50%
Wederom netjes en vlot geleverd conform afspraak. Goed verpakt Betrouwbare webwinkel
Met de juiste omschrijving van de broek, en met de maathulp had ik vertrouwen in de juiste aankoop. Dit was gelukkig ook zo: de broek voor mijn man past goed. Het werd snel geleverd in een stijlvollle verpakking Helemaal tevreden.
snelle levering alles perfect graag weer.
Zeer goede service bij de oplossing van een probleem!
Had de verkeerde maat besteld en terug gestuurd en dat is heel snel af gehandeld! Had een nieuwe besteld en snel geleverd ! Top!!
3 artikelen besteld bij Schulte en alles was er binnen de afgesproken tijd. Terugstorten na terugsturen duurde wat langer, maar al met al prima zaak om ook in de toekomst gewoon wat van hun uitgebreide collectie te bestellen.
Schulte was de goedkoopste aanbieder van de broek die ik graag wilde hebben. Netjes geleverden afgehandeld
Mijn bestelling kwam keurig op tijd en was keurig verpakt. Met aandacht verstuurd
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG