Prima bodywarmer, past perfect.
Bestelling keurig afgehandeld in fraaie verpakking
Op de site staat slim fit, tiegestuurde product is relaxed fit. Tweede bestelling, andere kleur, zelfde verhaal.
Wij hebben het nagekeken en dit betreft een polo met de pasvorm Tailored Fit, welke valt als een normale fit. De Tailored Fit is wijder dan de Slim Fit. Wij zien dat dit helaas niet goed vermeld staat op onze website en zullen het laten aanpassen. Onze excuses dat wij niet de juiste informatie hebben vermeld op de site.
Nette firma alles wel iets duurder maar nooit aanmerkingen !
Zie hierboven
Prima adres
Op tijd leveren en goed kwaliteit, dus heel tevreden
Mijn bestelling werd zeer snel, binnen 2 werkdagen, en juist geleverd. Mooi materiaal zoals ik gewend ben van hetgeen ik bij Schulte heb gekocht.
Een hele fijne winkel om wat te kopen ,en snelle levering
Schulte heb goede kwaliteit kleren zitten altijd lekker en goed je kun er voor de dag komen.
Al jaren klant tot volle tevredenheid
Zie hiervoor
Alleen jammer de verpakking in doos (was pakketverpakking had makkelijk door de brievenbus gekund (scheelt vzk en verpakkingskosten). Gr FRank
snelle levering en goede kleding
Online 2 Gardeur broeken besteld. Volgens de webshop nog 8 op voorraad. Echter dit bleek er maar 1 te zijn. Zowel de eerste levering en nalevering hebben een week geduurd.
Een aantal van onze merken staan gekoppeld aan de voorraad van de leverancier. Hierdoor is er voorraad zichtbaar op onze website. Hierdoor kan het voorkomen dat het wat langer duurt voordat u de bestelling in huis heeft.
Dit veld is niet verplicht
Toen ik keek was het niet op voorraad. Ik zou een bericht krijgen als er weer voorraad was. Dat heb ik nooit gekregen. Later keek ik nogmaals en heb mijn bestelling geplaatst. Die werd netjes afgewerkt.
Het is helaas niet mogelijk om klanten op de hoogte te houden van nieuwe voorraden. Klanten kunnen altijd even bellen zodat wij kunnen nakijken of een bepaald artikel nog geleverd wordt. Een aantal van onze artikelen, zoals Schiesser ondergoed, worden regelmatig aangevuld. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur op nummer 0252-700276. Er kan ook een mail gestuurd worden naar [email protected]
Goede bezorging
Maat was te groot. 34 bleek niet 34 inch waost te zijn
Maat 34 is een kwartmaat. Dit staat als het goed is ook vermeld op de website: 34 kwart. Als het een inchmaat betreft staat er 34 inch. Retouren verwerken wij altijd zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 weken na ontvangst. Na verwerking ontvangt u een bevestiging. Wij zien dat uw retourzending op 31 mei bij ons is afgeleverd en vandaag is verwerkt. Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.
ontvangen order nr 14221247 grijze herenbroek Dublin Slim fit ipv normale fit. Teruggestuurd!
Deze Meyer Dublin heeft inderdaad een slanke pasvorm. Onze excuses dat dit niet duidelijker op de website staat vermeld. Wij zullen het doorgeven aan de betreffende afdeling.
Overzichtelijke site, goede kwaliteit, keurig verpakt, snel bezorgd.
1e keer besteld. Snel geleverd zonder bezorgkosten!. Van de 4 broeken pasten 2 niet. Die eenvoudig terug kunnen sturen.
Helemaal wat ik zocht We komen een keertje langs ! Mooie spullen!!
De bestelling kwam later, want er stond wel nog 2 op voorraad maar het bleek dat de voorraad extern aangevuld moest worden.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG