goede keuze in de collectie
Vaker bestel ik wat altijd snel en as je retourneer ook goed geregeld
top top
goed georganiseerd
Gewoon GOED!
Bij het zoeken naar een overhemd op internet bij Schulte terecht gekomen en daar een mooi overhemd besteld. Deze werd bezorgd zoals beloofd en zeer netjes verpakt. Ik ben zowel met het overhemd als de afhandeling zeer tevreden!
Ja zoals hierboven ,bestelling helemaal goed erg blij mee.
Goede servivce
perfecte pasvorm ben er heel erg blij mee eerste keer online besteld bedankt
De bestelde producten worden goed verpakt en netjes bezorgd. De informatie op de website klopt goed met de ontvangen producten. Deze keer was er iets mis met één product. Na contact met de klantenservice is dat op perfecte manier opgelost. Kortom, daarom kom ik hier vaker.
Altijd goed verzorgt ook de keuze
Ik heb mijn bestelling teruggestuurd en niets meer vernomen. Terugbetalen duurt erg lang
Wij hebben uw retourzending op 28 april ontvangen en deze is verwerkt op 5 mei. Wij verwerken retouren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken na ontvangst. Dit staat ook vermeld op onze website.
Veel keuze, en redelijke prijs. Snel bezorgd.
Bestelde product komt goed ingepakt op afgesproken datum
Weer keurig ingepakt en volgend de mail afgeleverd. Maat goed en kleur zoals verwacht. Schulte herenmode gewoon een fijne zaak
Goede kwaliteit/prijs.
kwaliteitsprodukt en uitstekende verpakking
Veel keuze, polo zoals omschreven.
Als een retour zending is moet je wel lang op het aankoopbedrag wachten .
Deze retourzending is door ons op 22 april ontvangen en op 1 mei verwerkt. Wij verwerken retourzendingen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken na ontvangst. Dit staat ook vermeld op onze website.
Een broek past mij. Gardeur. Zij hebben ze allemaal. Ik hoef niet verder te zoeken. Blij mee.
Ik had vier riemen besteld en krijg er maar twee geleverd. Begin vorige week de klanten service gebeld en men gaf aan aktie te ondernemen, maar ik heb er nog steeds niets van gehoord.
Wij hebben contact gehad met de klant en de riemen nagestuurd.
De actie met de twee vesten is zeer goed ontvangen; de kleuren, de pasvorm en mooie aanbieding! Keurig verzorgd ook qua verpakking en levering.
Goede communicatie. Terugzenden gemakkelijk gemaakt door bijgeleverde sticker. Geld prompt retour. Keurige verpakking.
Goede en snelle service. Uitleg op website klopt met de werkelijkheid.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG