Het overhemd heeft voor mij de juiste kleur blauw, pasvorm en niet onbelangrijk gemaakt van een fijne stof.
Ondanks dat ik een paar artikelen heb moeten retourneren is Fa Schulte mijn ideale kleding winkel.
Snel geleverd, netjes geleverd, goede prijs. Erg tevreden.
Snelle levering!
Uitzonderlijke ervaring. Goed gevoel. En vooral een veilg gevoel.
Altijd nette en snelle levering, ook in het geval van retour makkelijk te handelen
Vlotte verzending, correcte afhandeling.
Blijkbaar kon de pakjesbesteller mij niet bereiken en stuurde hij de bestelling terug. Dit feit leid ik af uit de 'track en trace'. Spijtig dat jullie mij in zo een geval niet gedurig op de hoogte houden... wanneer ik mail, krijg ik na enkele dagen een bijna nietszeggend antwoord: vb. als het pakje bij ons aankomt, sturen we het terug... Interessanter voor mij zou zijn in die situatie: het pakje is onderweg naar ons. Van zodra we het ontvangen hebben sturen we het op en verwittigen we je.... Nu heb ik het gevoel dat mijn 80 euro verloren is...
Wij hebben inmiddels contact gehad met de klant. Het pakket is inmiddels opnieuw opgestuurd.
De ervaring met Schulte voor de tweede keer is goed bevallen.
Top merken en ruime keuze
Snelle levering, mooie producten. Goede service
Mooie kleding niet alleen verpakt in mooie praatjes, maar goede service en correcte afhandeling van alle aankopen.
Uitstekend bestellings- en bezorgproces
Zomerjas gekocht.
Helaas broeken te lang
ik bestel al mijn kleding bij schulte maar iedere keer als ik wat besteld heb b.v.b. een spijkerbroek van 139,50 grijp ik altijd naast de korting van 25 euro ,dat vind ik zeer pijnlijk
U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice om na te gaan of wij de korting achteraf voor u kunnen verwerken als uw order aan de actievoorwaarden voldoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur op telefoonnummer 0252-700276. U kunt ons ook een e-mail sturen: [email protected]
Zoals besteld door mij afgeleverd.
het is heel fijn dat er grote maten zijn. en mooi verzorgd ziet het eruit als je de artikelen ontvangt . keurig in een doos en niet zoals de meeste en een plasticzak. houden zo.
Helaas de jassen retour moeten sturen na telefonisch overleg, na het passen even gebeld en overlegd, helaas geen grotere maat !!!
Vlotte levering van kwalitatieve mooie artikelen. Top
Overhemd besteld, snel binnen. Helaas te korte mouw, maar retourzending en retourbetaling was snel en eenvoudig geregeld.
Prettig. Vertrouwd.
Betrouwbare levering, mooie spullen
kwaliteitsproducten, kwaliteitsverpakking
De bestelling kwam snel en de overhemden zijn prima.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG