Goed, mooie artikelen van goede kwaliteit.
Uit een ruime collectie vanuit de stoel een keuze maken. Dat kan bij Schulting mode. Met de omruilgarantie voor hetgeval dat. Dat bleek niet nodig. Keurig verpakt kwam het bestelde jack de volgende dag binnen.
Snelle service, mooie kwaliteit en ruim aanbod in grote maat.
Mooie aanbiedingen en snel geleverd
Prachtige broek, mooie kwaliteit, snel geleverd en met veel zorg keurig ingepakt.
Tot op heden nooit gedoe. Komen afspraken goed na. Goede en overzichtelijke reclames. Vandaag colbert teruggestuurd waarvan kaartjes per abuis zijn verwijderd. Ben benieuwd naar reactie.
Snel geleverd en prima financieel verwerkt. Goede en nette service bij vragen
Snelle levering en ivm foutje dubbel betaald echter dit was zeer snel opgelost
Zorgvuldige levering en groot assortiment.
Er was door een menselijke fout iets misgegaan bij de levering en in plaats hier zelf achter aan te moeten gaan werd ik hierover al vooraf door de klantenservice geïnformeerd en werd het ontstane probleem zeer snel en naar volle tevredenheid opgelost.
Een geweldige collectie voor redelijk prijzen zeker een aanrader !!!!!!!!!!
Snelle verzending, goed produkt
Telkenmale de gevraagde kwaliteitskledij voordelig en correct bekomen in degelijke en mooie presentatiedoos dankzij Schulte en bij 1 probleem mbt levering kon ik dit met Schulte via de website digitaal opgelost krijgen ..wat pleit voor hun klantvriendelijke begripvolle communicatie.
goed assortiment, snelle levering, perfect verpakt
Vlotte levering van hetgeen ik heb besteld.
Mijn Meyer spijkerbroek werd volgens afspraak geleverd.
Het aanbod van goede merken is erg ruim. De service is vlot en de verpakking waarmee de kleding thuis bezorgd wordt is van hoge kwaliteit.
Keurige levering, mooi degelijk product
Kopen bij Schulte herenmode doe ik al langer online, de verzendingen verlopen altijd prima, wordt keurig gemeld met tracking gegevens, ook het eventueel retourneren geeft geen enkel probleem. Conclusie, als je vertrouwd een aankoop wil doen uit een zeer brede collectie herenmode dan raad ik Schulte herenmode absoluut aan.
De bestelling is goed gegaan.De broek paste niet dus heb ik retour gezonden.zHetbgeld is ook terug gestort.dus alles is goed verlopen
Had een Shirt besteld die niet direct voorradig was, kreeg bericht per mail dat het wat langer zou duren dan normaal. Maar het wachten viel mee. Keurige verpakking. En raaf dit bedrijf zeker aan!
Twee bestellingen gedaan, beide keurig op tijd en mooi bezorgd. 1 artikel geretourneerd en de terugbetaling stond al binnen 2 dagen op mijn bankrekening. Uitstekend dus.
Gewoon een correct bedrijf, mijn aangekochte jas die stuk ging werd onmiddellijk en zonder gezever omgeruild. Terugzenden van verkeerd aangekochte kleding geen probleem en binnen de week afgehandeld en geld terug.
Snelle levering, goede kwaliteit, netjes verpakt!
Vooraf contact gehad met een vraag. Duidelijk antwoord en bestelling snel geleverd. Heb items uiteindelijk retour gedaan omdat ik de kleuren in het echt anders vond dat ik op de website zag, maar dat vind ik niet erg. Bestel vaker, altijd goed
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG