Correcte levering

Heb ervaring met pasvorm van Olymp en Ledub overhemden en heb zelfde maat besteld.

• Kwaliteit

Schulte is snel en correct

Precies dezelfde blouse besteld, alleen deze keer 10 cm korter en is eigenlijk te klein, Schulte kan hier niks aan doen, dit ligt aan Gant die er 'n loopje mee nemen.

Goed advies in pasvorm

Eerst in webshop een kolbert besteld. Pasvorm was direct oke. Later in Leidschendam in de winkel verdere aankopen gedaan Top advies en goede service!!

Gemakkelijke site.

Snel gevonden wat ik zocht.

• Kwaliteit

Altijd tevreden bij houden en retour sturen.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Gemakkelijk en snel retour

Mijn toegestuurde jeans bleken te klein en van verkeerde stof. Het retour zenden ging kinderlijk eenvoudig en ik had mijn geld binnen een paar dagen weer op mijn rekening.

Gewéldig !

Had hier in België een jas gezien bij NZA New Zealand Auckland, wou deze in 't groen, .... alleen nog in 't blauw. Dan even checken op de computer en zo "Schulte Herenmode" gevonden met mijn jas, juiste maat, juiste kleur. Werd mij geleverd binnen de 2 dagen in een luxueuse, serieuse verpakking. Uiteraard was ik zéér tevreden en ga nog dikwijls de website van Schulte raadplegen. En heb direct gereageerd met een mail. Bedankt.

• Kwaliteit

Ik had zelf de verkeerde maat broek besteld, retour gestuurd en de juiste maat besteld, perfect geregeld!!!!

• Kwaliteit

Bestelling vlot en correct geleverd

• Kwaliteit

Overzichtelijke site. Genoeg keuze. Zeer snelle levering. Netjes kreukvrij verpakt in een doos.

• Kwaliteit

Zeer goede en correcte ervaring.

Ruime ervaring voor mijn herenbroeken. Niet alle items waren op voorraad, zodat levering uitgesteld werd. Binnen 1 week was ontbrekend item weer voorradig en werd alles keurig verpakt geleverd.

Perfecte winkel

Heel veel keus ook voor een maatje meer. Prima service en kwaliteit

Fantastische webshop

Snelle reactie, snelle levering. Ook van na te leveren order. Perfecte retour regeling en snelle terugbetaling bij retour! Zeer tevreden.

Kwaliteit en betrouwbaar

Goede website, heldere foto’s, ruime keuze en goede prijzen

• Kwaliteit

Bestelde artikel snel geleverd in mooie verpakking

Twee overhemden besteld; fijn dat er een ruime keus was ook in mouwlengte 7

• Kwaliteit

Accuraat, zeer verzorgd, correct en snel werd mijn online bestelling verwerkt en bezorgd!!

Snelle accurate levering van mijn online bestelling. Geheel volgens specificaties en keurig (******proof) verpakt. De juiste maat, juiste kleur en juiste prijs!

Top bedrijf

Goede service, en kwaliteit

Kwaliteitskleding / sizes fit

Mooie kwaliteits kleding in ook grote maten die ook kloppen en goed passen. Levertijd is iets langer dan andere stores maar geen issue. Website is duidelijk en geeft ook netjes aan wat je van het product kan verwachten. Ik heb hier prima geschopt, maar let op prijzen zijn wel gezien de kwaliteit aan de hoge kant.

• Kwaliteit

Een first class webshop!!

Snelle levering, retourlabel bijgesloten en een gratis mooie kledinghoes voor mijn Ubr sonic. Van alles wordt je via de mail op de hoogte gehouden: aankoop, verzending, ontvangst van retour en terugbetaling retour (Eton hemd). Ze hebben de webshop dik voor elkaar!!

• Kwaliteit

Correct levering en kwaliteit!

Met het merk Gardeur is mijn man altijd tevreden! Kwaliteit en pasvorm is daarom ook zijn lievelingsmerk.

uiterst correct en snel

Ik heb er niets meer een toe te voegen, alles is correct verlopen, dus ik ben heel tevreden !

Top !

Grote keuze in kleding grote maten en correct in retour zendingen ! Dikke pluim dat er nog een een zaak bestaat welke denkt aan volslanke mensen , want dit wordt problematisch voor ons ! Thanks !

Prima kwaliteit. Snelle levering

100 procent tevreden

O tijd in huis.

Mooie hemden dragen lekker. Na bestelling snel in huis.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG