En groot en goed assortiment met redelijke prijzen en alles gaat zoals het behoort te gaan.
tijdig geleverd aan de overeengekomen voorwaarden ...prima
Alles klopt hier! Goed verpakt ( dus geen schade) altijd snel geleverd en buitengewoon groot assortiment
Het product was netjes ingepakt en op tijd ontvangen.
Prima, ook als iets niet past. Snel geld terug etc. Mooie kwaliteit!
Voor herhaling vatbaar
Heldere communicatie, snel geleverd.
De polo zat helaas niet zoals gehoopt, Makkelijk retour sturen en snel het aankoop bedrag terug.
Ik had een winterjas gekocht en hem opgehangen maar na 6 week kwam ik tot de conclusie dat hij toch niet mijn smaak was ,en telefoontje en de jas kostenloos terug gestuurd ! 2 dagen later geld terug ! Echt top ! Direct een andere uitgezocht en helemaal blij!
Strop, pochet en manchetknopen besteld en ontvangen. Alles netjes verpakt en ziet er goed uit. Helaas 1 manchetknoop defect ontvangen. Heb hier per omgaande een mail over gestuurd maar nog niets van vernomen. Ben in afwachting van een oplossing….
Overhemden worden geleverd zonder manchetknopen. Het bolletje van elastiek dat op een van de manchetten zit dient als voorbeeld om aan te geven dat dit overhemd gedragen wordt met manchetknopen. Deze kunnen apart besteld worden via onze website.
Loopt perfect
Goede kwaliteit producten. Had een vraag bij de klantenservice en ben hier goed door geholpen.
Prima ervaring, goede service en goede artikelen tegen correcte prijs.
Volgens afspraak, netjes verzorgd en een nette prijs.
Goed assortiment, zeer betrouwbare levering. Goed sale. Ben al jaren trouwe klant.
Bestelling en retourafhandeling zeer vlot.
Mooi assortiment. Snelle verzending. Goed verpakt.
Snelle aflevering. Uitstekend beschermende verpakking. Vest: maatvoering uitstekend. Mooie kwaliteit en uitstraling !
Verzending en verpakking prima. Levertijd lang.
Het spijt ons te vernemen dat u lang heeft moeten wachten op uw bestelling. De leveringen van Casa Moda en Eterna duren helaas wat langer omdat deze artikelen uit Duitsland moeten komen. Wij hopen dat u tevreden bent met de artikelen en wensen u veel draagplezier.
Product voldeed aan de omschrijving. Snelle levering.
Mooie mode, snelle service
Prima website en levering
Snelle levering, goede verpakking
Alles goed en snel geleverd,aanrader!
De jas online besteld, was in een mooie hoes met rits ingepakt in een stevige doos. Netjes en op tijd geleverd dus
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG