Eenvoudig bestellen en te retourneren
Ik kocht recent een broek (afgeprijsd), die na ontvangst een lus aan de broeksband bleek te missen, die gebruikt wordt om de riem doorheen te leiden, Ik mailde jullie daarover en kreeg de dag erna een reactie (applaus). Uit het antwoord werd mij niet duidelijk hoe jullie dit wilde oplossen. Ook een tweede mail vanuit mij kant maakte mij dit niet duidelijk. Ik moest de broek opsturen en dan zouden jullie de broek beoordelen en vervolgens met een suggestie komen hoe deze klacht (zoals jullie dit aanduidde) kon worden opgelost. Ik heb toen even met jullie gebeld en in het gesprekje (door een zeer vriendelijke medewerker) werd aangegeven dat ik mijn aankoopbedrag terug zou kunnen krijgen. Het toezenden van eenzelfde broek was niet mogelijk, omdat ik het laatste exemplaar had gekocht (iets waarvan ik op de hoogte was). Het terugsturen van de broek en het aankoopbedrag (rond de 50 euro) terugontvangen, is voor mij weer niet aantrekkelijk, omdat ik voor dat bedrag waarschijnlijk niet een broek van dezelfde kwaliteit bij jullie kan kopen. Mijn vraag (tevens suggestie) waarom worden oplossingsrichtingen van dit soort voorvallen niet duidelijker aangegeven in jullie mailing?
Bedankt voor uw feedback. Wij doen ons best om een klacht altijd zo goed en snel mogelijk op te lossen. Vaak willen wij de klacht eerst zelf bekijken, zodat we kunnen beoordelen of we het artikel eventueel kunnen laten repareren (bijvoorbeeld als het om het laatste exemplaar gaat en de klant het toch graag wil behouden). Uiteraard heeft u altijd recht op teruggave van het aankoopbedrag wanneer een artikel niet naar wens is of een mankement heeft. We zullen uw feedback intern bespreken, zodat we onze service verder kunnen verbeteren.
Schulte heeft een zeer uitgebreide collectie herenmode waar altijd wel wat bij zit wat mij past zowel fysiek als geldelijk. Ook hun retour policy is zeer goed.
Uitstekend alleen soms even puzzelen met de maten.
Schulte heeft regelmatig leuke aanbiedingen op hun goede website. De levering is altijd snel geregeld.
goede kwaliteit, vlugge aflevering, prima service
Mooie kleding en goede levering koryim zeer tevereden
Ik heb een goede ervaring gehad met Schulte Mode. Helaas konden zij niet aan mijn wensen voldoen.
Ruime keus Snelle levering Goede retourzending Had alleen niet goed gezien dat een overhemd extra lange mouwen had.
Voor de eerste keer bij Schulte besteld en vanaf bestelling tot aflevering zeer tevreden. Niet teveel mail maar precies voldoende.
Prima kwaliteit en service
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit Snelle levering Algehele service uitzonderlijk goef
mooie bodywarmer voor een goede prijs.
Keurige, snelle en verzorgde levering.
Mijn vrouw werd telefonisch uitstekend geholpen met het uitzoeken van 2 Polo's voor mijn verjaardag. De zending arriveerde de avond voor de verjaardag. De wijze van verpakken en de presentatie waren de bekende kers op dit cadeau. Schulte online zeker een aanrader.
Product niet geleverd, noch bij de buren. De dag erna is het product over het hek gegooid. Volgens de bezorging was het product om 13:19 uur conform afspraak geleverd. Schandalig
Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat de bezorging niet is gegaan zoals het hoort. Wij hebben dit aangegeven bij PostNL.
Mooie kleding, snelle levering, groot assortiment.
Enorme keuze aan artikelen, vlotte verzending (vlug). Terugsturen gaat zonder problemen en je betaalde som wordt vlug terugbetaald.
Dit is een winkel waarvan je heel snel je spullen krijgt.
Levering snel en keurig verpakt
zie boven
Veel keuze en zeer goed online bestellen en retourneren
Goede ervaring
106-110 Hoofdstraat