Helaas was de kwaliteit van de broek niet naar zijn zin, dus teruggestuurd. Heel snel het bedrag teruggestort Klasse. Tot de volgende keer.
Ik heb niet anders dan goede ervaringen met Schulte Geweldig veel keuzes van bijna alle merken kleding. Na besteld, na hooguit twee dagen bezorgd in een prima verpakking. Ook het retourneren gaat vlot en na een paar dagen staat het betaalde bedrag weer terug op je rekening! Kortom, ik heb al een paar keer iets besteld bij Schulte en zal dit zeker vaker doen! F.St.
Ik heb onlangs een paar schoenen gekocht, deze waren netjes verpakt en snel geleverd. Helaas was de maat niet helemaal goed. Ik heb ze daarom retour gestuurd. Het retourproces was snel en eenvoudig, en ik werd goed geïnformeerd over de stappen die ik moest volgen. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn aankoop en de klantenservice, zou zeker weer hier bestellen. Ik kan de winkel absoluut aanbevelen vanwege de kwaliteit van de klantgerichte service!
Fijne winkel , snelle levering , keurig verpakt in mooie dozen . Bij evt retour zendingen word je keurig op de hoogte gesteld en als het door hun ontvangen is en binnen enkele dagen is ook het betaalde bedrag snel teruggestort. Dit is voor ons de enige winkel waar wij online kleding durven kopen . Alleen maar goede ervaringen al enkele jaren . Niets dan lof ,!!
Zeer snelle levering en precies wat ik zocht !
Te duur voor matige kwaliteit
Bedankt voor uw review. Wij zullen uw feedback meenemen.
Verpakking prima inclusief ondervroeg en retourneringen indien noodzakelijk.
Met enige regelmaat koop ik hier mijn kleding. Als mengaat voor; Kwaliteit, Service en correcte levering, dan is men bij Schulte aan het juiste adres. Geen twijfel, gewoon doen betekent geen spijt.
Fijne zaak met mooie kwaliteits kleding.
Correcte handel
Alles top !! Duidelijke webwinkel Goede informatie Snelle afhandeling/bezorging Leuke en mooie spullen
Afspraak/ Top leveringen/ Accuraat
Prima product, snel geleverd.
Zoals gewoonlijk de bestelling verzorgd en bezorgd. Top!
Snelle toezending van kwaliteitskleding.
Prima geleverd. Bij mijn vaste leverancier niet op voorraad, dus daarom bij Schulte besteld. Ook snel geleverd, goed verpakt.
Altijd breed assortiment long fit maten en gevarieerde collectie. Snelle levering.
gewoon TOP
Moderne outfit....niet mijn stijl
Snel en goed afgehandeld. Het cijfer dat ik geef is helaas geen 10, omdat ik een e-mail stuurde waarop ik geen reactie kreeg. De vraag was of deze nog op voorraad zijn; wat ik eerder had besteld.
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u geen reactie heeft ontvangen op uw e-mail. We hebben dit voor u nagekeken, maar helaas geen bericht van u kunnen terugvinden. Het is mogelijk dat de e-mail naar een verkeerd adres is gestuurd. Ons juiste e-mailadres is: [email protected]. We helpen u natuurlijk graag verder, dus we horen graag waar uw vraag over gaat.
Prima product. Goede prijs kwaliteit. Snelle service. Mooie verpakking
Nette firma
Goede service, snelle levering
Ga zo door, snelle levering en prima hemden!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG