Mooie kleding voor zakelijk en casual gebruik. De website toont duidelijke foto's van de produkten, bestellen gaat snel en eenvoudig. Verder wordt je netjes op de hoogte gehouden wanneer de levering is.
Mooie trui( kwaliteit) snel geleverd
4 Broeken besteld van verschillende merken. Alle 4 een goede pasvorm voor een acceptabele prijs. Levertijd was geheel volgens verwachting zoals gecommuniceerd.
Heel fijn om mijn veruit favoriete spijkerbroeken zo eenvoudig online te kunnen kopen.
Goede kwaliteit
Perfect! Mooie kleding en uitstekende service! Exclusieve verpakking!
Goede producten, heldere communicatie, snelle levering
Zit goed; past goed; niet te duur
Product snel verzonden. Perfect verpakt. Helaas bleek het de verkeerde maat (gekozen, niet verzonden) maar snel de juiste maat besteld en makkelijk retourneren.
de levering is prima snel, jeans was een maat te groot , de volgende dag geretourneerd en een maat kleiner aangeschaft, ook deze was er snel 9draag ik inmiddels) nu nog even de retour netjes afwerken,
Het product was keurig verpakt en op tijd bezorgd.
Goede service, snelle levering en zeer netjes verpakt. Aanrader!
Vaker besteld en wederom prima producten en snelle levering. Niets op aan te merken. Wat mij betreft een aanrader om kleding te bestellen
Gehele proces (bestellen-afleveren) loopt gesmeerd
Alles was goed. Alleen de maat 3Xl was in dit geval net te klein. Gelijk contact opgenomen met de winkel in Hillegom. Maat 4XL was aanwezig in de winkel. Maandagmiddag de toegezonden 3XL in de winkel omgeruild voor de 4XL. De drieXl in de winkel achtergelaten. De 4XL afgerekend in de winkel. De reeds betaalde jas 3XL zal op mijn rekening worden teruggestort.
goede kwaliteit en snelle levering.
Brax broek jeans besteld broek en maat in overleg met telefoniste Na drie dagen bericht dat deze niet meer leverbaar was Wel was dit model in een ander stof(donker blauw) wel leveren . Broek besteld . Dit was niet de broek die ook voor ogen had en deze zat veel gestreken opde boven benen Broek retour gestuurd (Moet nu nog wel gecrediteerd worden Ik ben nu ruim 2 weken verder en heb nog steeds niet de broek die mijn voorkeur heeft Ik draag dit model al enkelen jaren. En Schulte kan mij niet aan het fijne model jeans helpen Erg jammer.
Ledub overhemd besteld, snelle en correcte levering, aanrader
Twee dezelfde jassen besteld in verschillende maat . Eentje gehouden en de ander teruggestuurd. Fantastische jas en goede prijs kwaliteit verhouding. En de retour jas heel snel terugbetaald.
Goede zaak, brede keuze en snelle correcte verzending. De artikelen komen in een stevige doos met alles erin. Mocht er iets terug moeten zit de retourticket er ook al bij.
Goede retour service. Ik ontving een t-shirt die een maat te groot was. De retour label zat al in de doos. Retour en refund van aankoop bedrag ging ook soepel. Meteen weer t-shirt in de goede maat besteld. Alles ging top
Maar helaas gooit Post.nl roet in het eten ten aanzien de goede reputatie van Schulte want die zijn niet te vertrouwen.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.