Zoals gewoonlijk prima geregeld.
zoals gebruikelijk, snel geleverd, goede kwaliteit kortom prima de luxe
de maten zouden wel wat duidelijker kunnen zijn want het ene merk heeft een compleet andere maat geving dan het andere...30 bij de ene is bijvoorbeeld 58 bij een ander en dat is zeer zeer verwarrend
Twee T-shirts besteld. Zeer snel geleverd. Een was helemaal top en van een zeer mooie kwaliteit. Eentje zat te krap (geen grappen daarover aub) dus terug gestuurd. Terug sturen is gratis en uitermate gemakkelijk. Er zit gewoon een retour sticker bij. Daar kunnen heel veel online bedrijven wat van leren. Via de mail werd zeer snel bevestigd dat de retour zending ontvangen was. Binnen één werkdag was mijn geld teruggestort !
Vlotte bezorging in mooie doos. Maten van de kledingstukken zijn zoals omschreven op de site. Kan ook prima selecties maken met de aangegeven maten en pasvorm.
Deze keer alles correct verlopen. Mijn opmerking op de vorige beoordeling is helaas niets gedaan hetgeen teleurstellend is.
De bestelling werd correct en in goede staak afgewerkt en geleverd.
Snel geleverd en mooie producten, Maat is goed !
Al meerdere malen bestellingen gedaan, en altijd prima verlopen.behalve de leveringen door Post.nl! Dat is een ramp, jammer dat zo een kwalitatief bedrijf met zo een amateurs samen werkt? Is voor verbetering vatbaar. Zij zelf zijn een prima en professioneel bedrijf,die kwaliteit hoog in hun vaandel dragen.
Nog even afwachten hoe de beoordeling van de verkleurde Pierre Cardin korte broek uitvalt............
Wij hebben inmiddels contact gehad met deze klant en de kwestie afgehandeld.
Netjes, alles klopt! Fijn!
Vlotte afwikkeling.
Ruim assortiment en snelle levering tegen redelijke prijzen
Snelle levering, chic verpakt, betrouwbaar.
Prima service Prima producten Kundig en meedenkend personeel
Snel van bezorgen , en verwerken van retour zending
Ruime keus: mooi en verantwoord
Keurig afgeleverd en top service vanaf aankoop tm levering.
Zowel in de winkel maar beslist online onderscheidt Schulte zich met uitmuntende service. Snelle levering en (terug)betaalgemak is spreekwoordelijk bij dit bedrijf. Gebruikersgemak staat sowieso voorop bij de site en het retourbeleid is ook heel vriendelijk. Het feit dat deze herenmodezaak eveneens afwijkende maten heeft, is bijzonder fijn.
Altijd goed bij Schulte
Altijd goede kwaliteit en goede pasvorm. Snelle levering. Keurig !!
Snelle levering, mooie spullen, makkelijk te retourneren.
In de zaak als op de site ervaar ik het kopen van kleding een aangename bezigheid.Terwijl ik hetkledingkopen zo snel mogelijk wil afhandelen.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.