Jas besteld en deze is heel netjes ingepakt thuis afgeleverd.
Goede levering Mooi verpakt Goede site We komen terug
Helaas was de pasvorm pantalons voorr mij persoonlijk niet goed. Zijn inmiddels geretourneerd !
Positieve ervaring met aankopen.
Wij waren met vakantie als eerder gedeeld met de klantenservice en gisteren terug gekomen. Het pakket is geleverd ontving ik in de email. Ja, het pakket was achter een vuilcontainer op mijn oprit geleverd. Dit kan toch echt niet met dit soort pakketten. Ik vind dit echt not done. Een buurman van 5 huizen verderop die alles wat in de gaten houd in onze afwezigheid zag dit 2 dagen later na levering. Twee dagen in de regen en kou. Verder is de maat te klein gek genoeg. Dus ik ga het terug sturen morgen.
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te vernemen dat uw pakket achter een vuilcontainer op uw oprit is bezorgd, dat is absoluut niet de bedoeling. Pakketten dienen overhandigd te worden aan de klant of eventueel aan de buren. Als er niemand is die het pakket aan kan nemen dient het naar een PostNL locatie te worden gebracht. Wij hebben dan ook een klacht ingediend bij PostNL.
Wat goed is kan niet beter
prettige zaak, goed geregeld
Goed bedrijf goede service
Snelle levering en achteraf betalen. Ook in grote maten volop keuze.
Werkelijk niets op aan te merken
Goede artikel omschrijving, mooie spullen makkelijk bestellen en eventueel retourneren. Snel je geld terug, kortom fijn winkelen.
Voor de eerste keer geheel naar tevredenheid een parka besteld. Probleemloos verlopen.
Groot assortiment. Grote maten in alle kleuren en stijlen. Blij dat ze er zijn.
Prima service en kwaliteit
Duidelijke website. Gegevens op website kwamen overeen met geleverd product. Snelle levering.
Niet voor het eerst bestelde ik via de mij vaak nieuwsgierig makende Schulte website een kledingstuk. Dat was in dit geval een flanellen shirt. Mijn inschatting wat betreft kwaliteit en maatkeuze bleek goed uit te pakken, want dit was uiteindelijk precies wat ik bij het bestellen in mijn hoofd had en dan voel je je achteraf een tevreden klant!
Product zoals het was afgebeeld en goede kwaliteit.
n.v.t.
Contact gehad over een overhemd, vriendelijk te woord gestaan. Daarna besteld, snelle levering en goed verpakt. Overhemd voldoet aan verwachting.
Goede en snelle levering en mooie merken
Prima webshop .
Verzending pakket ging snel en pakket was tevens goed verpakt. Duurzaamheid v/d T-shirts en paar (Rehab-) schoenen nog afwachten.
Goede service , snel en netjes verpakt
goede ervaring
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.