Mooie zwembroek, goeie prijs, snelle verzending. Wat wil je nog meer.
Je kunt geen rol drop kopen zonder er een oordeel over te moeten vellen. Zo gaat het ook als je twee TShirts aanschaft. Wat vind ik ervan? De ene is licht geel, de andere ietsje donkerder geel. Eentje uit China en eentje uit India. Ik heb ze beiden in het korte programma gewassen. Daarna gestreken. Ze zien er nog goed uit. O ja. De verpakking was heel goed. Een mooi klapdoosje. Leuk om prullaria in te doen. Die gaat niet met het oud papier de container in. De levering was heel vlot. Een dag na de bestelling werd er aangebeld!
Ik koop al jaren naar volle tevredenheid bij deze winkel.
Lees bovenstaande
Goed, vertrouwd en gemakkelijk
Goede producten en prima prijs. Retourneren was eenvoudig em gratis. Afhandeling snel.
zie hiervoor. Ook een goede en solide verpakking.
Steeds correcte levering. Duidelijke overzichtelijke webshop. Ruime keuze, met duidelijke maat tabellen.
Netjes en op tijd geleverd. Voldoet ad. Verwachtingen
Van a tot z alles super geregeld, hoeft verder geen woorden.punt.
Snelle levering bestelde artikelen en vlotte afhandeling retour gestuurde artikel. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Vlotte keurige levering zoals je het graag wil zin zien bij een online-bestelling, alles keurig verpakt
Altijd heel goede service en snel geleverd !!!
Alles netjes afgehandeld
Goede ervaring alles perfect verzonden
Kleur (blauw) was anders (grijzer) dan ik me had voorgesteld, maar was ook mooi. Alleen maar teruggestuurd omdat de maat toch te groot bleek.
Één van de weinige winkels waar je in lengte-maten ook kunt slagen. De service is goed. Snel geleverd in een mooie verpakking. Ik ben blij!
Kleding wordt heel netjes in een doos geleverd. Snelle levering, top!
Verdere kleding ver boven mijn budget
Super zaak , en netjes verpakt
Levering duurde ruim 10 dagen en er werd zwart in plaats van marine blauw geleverd.
Bedankt voor uw review. Door een fout van ons stond er helaas een verkeerde foto op onze website. Onze excuses hiervoor. Het betreft een zwarte broek en geen donkerblauwe. We hebben dit inmiddels aangepast. Omdat we het artikel hebben nabesteld bij de leverancier, duurde de levering inderdaad iets langer. Mocht u verdere vragen hebben, dan horen we het graag.
De polo welke zijn gekocht zijn van goede kwaliteit voor een goede prijs De bestelling heeft even op zich laten wachten
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.