Altijd netjes en goed verpakt in ordelijke dozen. Er was ondanks alle bestellingen maar 1 overhemd waarbij ik dacht met mouwlengte 7 te hebben besteld bij de zoek instellingen maar kreeg een te korte mouwlengte.
Fijne broek en mooie kleur.
Niet zo tevreden de schoenen die ik bestelde van het merk van Bommel komen niet overeen met de afbeelding op jullie site. Geloof zelfs sterk dat ik niet de gewenste kleur zwart heb verkregen maar donkerblauw. Dus zeer jammer. Peter
Dank voor uw review. Het spijt ons dat de bestelde schoenen niet overeenkomen met wat u op de website heeft gezien. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij adviseren om in zo’n situatie altijd contact op te nemen met onze klantenservice. Ook bij een klacht helpen wij u graag. Wij zoeken het uit en lossen het netjes op. U heeft hierover inmiddels een e mail van ons ontvangen.
Fijne ervaring alleen 1 shirt van de 2 in verkeerde maat gestuurd
Gewoon top ! Met correcte en klassevolle leveringen
goede begeleiding in aankoop en bezorging. Perfect
tijdens de uitverkoop een aantal mooie items kunnen kopen online. Netjes, vriendelijk en solide. Ik ben fan..
Mijn vast adres voor herenkleding van super kwaliteit.snelle levering en de klantenservice is goed bereikbaar met vriendelijke medewerkers die voor je klaar staan .
Eerste maal dat ik daar een bestelling deed alles mooi verpakt en op tijd geleverd!
niets ontvangen
Wij hebben inmiddels contact gehad met de klant. Het pakket lag op een PostNL locatie en was retour gestuurd naar ons omdat het niet was opgehaald. Wij hebben het inmiddels opnieuw opgestuurd naar de klant.
ben al jaren klant bij schulte en een top winkel
Kleding, maatadvies en de retourservice zijn top bij Schulte.
Mooie half zip trui, zit perfect, goede draag comfort, snelle levering. (zou mooi zijn als er een filiaal in Alkmaar wordt geopend. )
Alles vlot verlopen.
Kleren worden, stevig verpakt, snel geleverd. Heb je eens iets besteld dat toch niet bevalt, wordt je geld netjes teruggestort.
Perfect klantgericht
Snel,en je krijgt wat je ziet geen verassingen.
Zeer goed geholpen in de winkel in Hillegom. Aan de hand hiervan oom besteld op de website Snel geleverd in mooie verpakking
Goede kwaliteit van kleding. Snelle levering.
Top winke
Snelle verzending en goed verpakt. Bij retourneren wordt het geld snel teruggestort. Is voor mij een blijver.
Prima produkten en vlotte perfecte service bij problemen.
Goede en snelle levering jeans. Omruilen was geen probleem en geld was snel teruggestort.
Producten heel duidelijk beschreven op de website. Je weet heel goed wat je bestelt. Snelle verzending.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.