Overhemd terug gestuurd. Maat XXL gekregen. Ik had L besteld. Netjes de goede maat alsnog gekregen. Keurig nette communicatie omtrent deze fout.
Onze excuses dat u een verkeerde maat had ontvangen. Inmiddels hebben wij de juiste maat opgestuurd.
Revue originale
Overhemd terug gestuurd. Maat XXL gekregen. Ik heb L besteld. Staat ook op de bon. Jammer hoor Hoop dat dit een goed vervolg krijgt Dan is het netjes en is de beoordeling hoger. Mvg
1/2 dag na bestellen stond de bezorger voor de deur
goed alleen er zat geen borstzak op het overhemd
Uitstekend. Snel geleverd. Geen verzend kosten helemaal top.
De bestelde artikelen zijn altijd correct en hoeven nooit terug!
Nooit geen klachten in de 3 jaar dat ik zaken doe met Schulte
Heldere website. Eenvoudig te bedienen. Prijs en kwaliteit in juiste verhouding. Verzending keurig ingepakt. Prima communicatie via de mail.
Mooie site, veel keuze, zeer mooie overhemden, goede producten en zeer betaalbaar en snelle levering
Makkelijk, goede prijs, mooi assortiment
Ook als je onverhoopt iets terug moet sturen verloopt alles probleemloos.
Bestellen, levering, retour afhandeling en terugbetaling snel, adequaat met uitstekende informatievoorziening
Fijne webwinkel met mooie kleding en goede prijzen
Kwaliteit en goede maten
Overzichtelijk uitkiezen, gemak bij bestellen, heldere uitleg en een puike uitlevering.
Blij toen mijn bestelling binnenkwam en vooral de manier waarop. Mijn artikel is ook van grote kwaliteit en ben er zeer blij mee.
Perfecte en professionele service zowel online als in de winkel. Altijd goede ervaring met een aankoop en retourneren (wat gelukkig niet vaak voorkomt).
Website heel duidelijk maten perfect Kleurvast mooie afwerking {maak dameskleding} Voor iedere man wel een keuze
Zie boven
Snelle levering in nette verpakking met duidelijke instructies voor retouren, uiterst correcte afhandeling van een retour. Binnen drie dagen na afgifte bij post.nl , het geld al retour.
Deze zaak is fantastic
Fijn telefonisch advies gekregen. Korte levertijd ondanks dat artikel niet op voorraad was.
Ik weet nog niets van de kwaliteit ,nog niet gedragen .Het ziet er wel mooi uit .
Wij vinden het erg jammer dat u een slechte review geeft terwijl u het artikel nog niet heeft beoordeeld. We hopen dat uw bestelling naar wens is. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het kosteloos retour sturen met behulp van het meegeleverde retourlabel.
Jammer dat er geen Schulte in schagen is.
Makkelijk bestellen en snelle afhandeling en bezorging. Alleen het formaat van de doos was wat overdreven. Die ene boxer had ook in een brievenbus pakketje verstuurd kunnen worden.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.