Altijd op tijd en als er even iets niet op voorraad is keurig een mail hierover
Snelle bezorging en geen problemen met retourneren.
Uitstekende afhandeling van mijn bestelling . Kwalitatief uitstekend .
Ik heb een fijne Brax jeans in de webshop uitgekozen welke vervolgens snel en goed verpakt werd geleverd. Voor herhaling vatbaar!
Online ervaring met Schulte. Dan draait het om bestel gemak, juist product, goede bezorging, communicatie etc. Geheel geslaagd. Prima (online) winkel om te shoppen.
Mooie kleding
Snelle bezorging
Niet naar mijn zin , tenminste 1 polo voldeed niet
Bestel hier altijd mijn kleding, snel geleverd, super klantenservice!
snel geleverd. De prijs was oké. Ik veveel het aan.
De levering snel ontvangen in mooie doos en verpakking
Aangename ervaring
product ziet er totaal anders uit dan op de afbeelding.Bovendien zou de jeans EFFEN zijn ,is hij niet ,duidelijk gebleekt en dat is nou juist wat ik nie wil.Jammer. Joop
Ze hebben een goede service, alles netjes verpakt en de foto’s op de website komen overeen met het product.
Pakketje kwam na 2 dagen al aan. Omdat ik een te kleine maat had besteld moest de zending retour. Dit gaat gratis en probleemloos mede door de retour label die erbij ingesloten zit.
Gewoon Goed.
Alle kleding die ik nu besteld heb waren nieuwe merken voor mij. Dus was het even uitzoeken welke maat ik nodig heb. Maar alles gevonden en correcte levering gekregen.
Helaas laatst niet geslaagd,maar prima service
Zie bovenstaand. Ook wanneer er iets verkeerd besteld is. Snel gewijzigd en snel geld retour. Prima gedaan.
Snelle levering in goede verpakking. Zeer goede kwaliteit. Je betaalt iets meer maar dan heb je ook wat.
Super verpakt en snel bezorgd
Zeer tevreden Enkel volgende keer zal ik wel mouw maat 7 bestellen
Vriendelijk personeel en deskundig advies.
De broeken die ik had besteld zijn prachtig en zitten mijn man als gegoten. Ze zijn van topkwaliteit.
Bijna een week teruggestuurd en nog geen bericht da ''t is ontvangen, laat staan geld terug.
Op onze website kunt u de volgende informatie vinden over het verwerken van retourzendingen: U heeft van PostNL een verzendbewijs ontvangen. Met de Track en Trace-code op het verzendbewijs kunt u zien of we uw retourzending al hebben ontvangen. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Wij zien dat u retourzending op 12 juli bij ons is afgeleverd, op 18 juli hebben wij uw retour verwerkt. U heeft inmiddels een bevestiging ontvangen per e-mail.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.