Artikelen, verpakking, levering; alles goed
Even snel iets nodig. Dan maar even via de post. Prima geregeld, super service zo snel!!
Goed verpakt en snel geleverd, volgende keer weer bestellen bij Schulte
Alles klopt bij de bestellingen die ik heb gedaan. Vanaf de bestelling tot de wijze van afleveren.
Goede service en afhandeling
Zie boven
Snelle levering Prima kwaliteit en goede pasvorm
Zoals gebruikelijk leverde Schulte Herenmode mijn aankoop snel en was alles in goede orde aangekomen. De kleding kwam precies overeen met wat op de website staat.
Fijne shirts met korte mouw besteld van Ledûb.
Mooie collectie die goed bij mij past. Keurig in een tas en doos geleverd.
Binnen 2 dagen werd mijn extra lange polo gezonden. De kleur en vorm was geheel volgens de plaatsjes en de gegevens. De verpakking is adequaat en stijlvol en ik heb me nog veen verdiept in de terugzendprocedure. Dat ziet er ook goed uit.
goede website en een ruime uitzoek van kleding
Duidelijke site Eenvoudig bestellen Achteraf betalen Nette verpakking
Doen wat ze beloven!
Dit was mijn eerste aankoop bij Schulte Herenmode online. Ruime keuze en goede maatvoering. Zeer tevreden en mijn volgende bestelling zal weer bij Schulte Herenmode zijn.
Tevreden en de volgende keer weer.
Mooie site. Vlotte en snelle communicatie. Mooi aanbod. Correcte verzending.
Je bent bijn a een week verder eer je het thuis gestuurd krijgt en dat is bijzonder is deze digitale tijd.
Sinds enige tijd zal ik geen aankopen meer doen bij zaken die na elke sok of schoenveter om een beoordeling vragen. Dat is dan mijn beoordeling. Stop ermee! (En al helemaal niet vanachter een laf noreply mailaccount)
Het staat een ieder vrij te reageren. Als u niet wil reageren hoeft u dit ook niet te doen. Ons e-mail adres is bekend bij klanten die hebben besteld. Onder uw naam of e-mail adres kunnen wij geen order vinden.
Makkelijke website
Wat een klasse zaak! Keurig op tijd geleverd. Keurig verpakt, mag wel iets minder lux verpakt worden, dan kan een overhemd als brievenbuspakket. Kortom Klassezaak!
Prima verzorging van pakket en het shirt zelf is ook top. Verzending mag van mij wel wat sneller maar dat is ook mijn enige kanttekening!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.