Nogsteeds niet mijn lichte zomerjas gevonden op jullie site , maar er is ook zoveel keuze
Prima website
Ruim assortiment ,prijs en kwaliteit zeer goed.
Snelle levering en keurige verpakking ! Een Meyer broek, altijd goed, als je gaat voor een mooie kwaliteit
Ik heb deze schoenen geretourneerd. Wanneer wordt het aankoopbedrag teruggestort?
### Recensie: Schulze Kledingwinkel Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Schulze Kledingwinkel, en mijn ervaring was uitstekend. De levering was bijzonder vlot; mijn pakket arriveerde binnen enkele dagen, precies zoals beloofd. Wat de kledij betreft, ben ik erg tevreden. De kwaliteit van de kleding is uitstekend en de ontwerpen zijn stijlvol en eigentijds. Elk stuk dat ik heb besteld, past perfect en ziet er precies zo uit als op de foto's op de website. Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Schulze. Voor iedereen die op zoek is naar mooie kledij met een betrouwbare thuislevering en uitstekende klantenservice, raad ik deze winkel van harte aan.
Alles ok.
Bestel al jaren voor kleding voor mijn man en zijn zeer te vreden.
Overzichtelijke webshop, snelle levering en uitstekende kwaliteit kleding
Mooie kledij, goed en verzorgd verpakt. Correcte levering
Precies wat ik zocht in de kwaliteit die ik graag zie.
Mooie kleding, ook in de grotere maten, vlot in huis en past ook uitstekend. Blij mee!
Hele goede ervaring Goede kealiteit shirtje en perfekte pasmaat
Snel geleverd. Prachtig product voor een nette prijs.
Snelle levering en goed contact
Verkeerd product onduidelijk of het wordt gecorrigeerd.
Mooi spul maar niet meer PostNL gebruiken.... Die gooien -zeker in de buurt waar ik woon- alles meteen naar een PostNL afhaalpunt, terwijl je toch echt aan kunt geven dat je de handel thuis ontvangen wil.
snelle afhandeling en top kwaliteit
Schulte heeft altijd mooie kleding en vaak net wat gunstiger geprijsd dan elders. Snelle en goed geregelde verzending, tot nu toe nog op gene misstap kunnen betrappen!
Prettige webshop, koop er graag!
Hele goede ervaring nu ook nu ik iets terug gestuurd heb omdat het te groot was voor mijn man. Wel jammer dat het niet lukte om gelijk te ruilen voor een kleinere maat,nu moet ik het zelf weer helemaal opnieuw bestellen.Maar voor de rest alle lof. Groeten , Jenny Noët
Ik heb meerdere keren bij Schulte kleding besteld en altijd snel geleverd naar tevredenheid.
Goede kwaliteit kleding, juiste maat. Snel verstuurd, maar door PostNL op het verkeerde adres afgeleverd. Gelijk bereid om het pakket opnieuw te versturen. Pakket toch boven water gekomen, maar super dat ze bereid waren gelijk opnieuw te versturen.
Zowel winkel als website is overzichtelijk. Na aankoop is de kleding van goede kwaliteit. Personeel is vriendelijk en behulpzaam
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.