Duurt nooit lang, voor dat het geleverd wordt
Een retourbetaling duurt ongeveer 2 weken. Dit was voorheen veel korter. Voor reden om niet meer bij Schulte te kopen.
Op onze website staat vermeld dat wij tot twee weken na ontvangst van de retour de tijd hebben om het te verwerken. De snelheid van verwerking hangt af van de hoeveelheid retour gestuurde pakketten. Wij zien dat uw retourzending op 10 februari bij ons is bezorgd en op 16 februari is verwerkt. Dit zijn 6 dagen.
Ik heb foute maar gekregen dit retour gestuurd en daarna niks meer iets van jullie gehoord
Wij hebben inmiddels contact gehad met de klant.
Ruim aanbod, snelle service
Fijne webshop. Ben ook heel blij dat er hier extra lange pyjama's te koop zijn. Daar is moeilijk aan te komen vooral voor slanke mannen.
Prima.
Snelle levering goede prijs
Beste Schulte modezaak, Top. Alles ging goed en snel. En de kleding is mooi en leuk. Uw webshop vind ik zeker weer als mijn man weer iets kan gebruiken. O ja...Op school is foutloos een 10. Maar we zitten niet op school meer...hihi...sorry dat ik t zo serieus oppak. Hartelijke groet en tot snel. Ingrid Bikker
Prima product en snelle levering. Mooie collectie. Aan te bevelen!
Na de online bestelling supersnel geleverd en in een keurige omdoos verpakt en verzonden naar mijn Post.Nl punt.
Alles volgens afspraak geleverd, top
Goeie betaalmogelijkheid met Riverty. Alles staat duidelijk beschreven.
Mooie site, maar de kleur van mijn broek week wel erg af van de kleur op de site.
Bestelling was netjes verpakt, keurig op tijd vgl afspraak bezorgd.
Wordt altijd keurig netjes thuis bezorgd
Mijn waardering zegt voldoende.
sorteren van overhemden op website werkt niet. Je kunt wel allerlei keuzes maken maar de weergegeven overhemden blijven dezelfde (namelijk alle !)
Wellicht dat u iets niet heeft aangevinkt bij het filteren? Als u de categorie overhemden aanklikt ziet u aan de linkerkant een keuzemenu waarbij u alle wensen kunt aangeven, zoals mouwlengte, merk, kleur, maat dessin, enz. Als u nog vragen heeft kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 uur op nummer 0252-700276.
correcte service, zeer klantvriendelijke benadering
vaak besteld en nooit teleurgesteld ;-)
Goede service en retourneren is geen probleem
klantvriendelijk
Maatgeving duidelijk en correct wat ruilen scheelt. Ruime keuze in incourante maten. Aanrader.
De volgende dag al geleverd en uitstekend verpakt.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.