Vlotte levering, netjes verpakt, Top
Quick excellent service
Hele mooie kleding en snelle service !!
Ruim assortiment, snelle bezorging en goede service
veel keus en goed verzorgde verzending.
Mijn ervaring met Schulte mode is uitstekend. Ze hebben mooie en kwalitatief goede kledij. Ook hun service is perfect en zou hun ook aan vrienden en familie aanraden. Ga zo door Schulte mode.
Snel, correct en zorgvuldig.
Kort gezegd prima
Mooie kleding
vlotte bezorging, mooie truien en overhemden in moderne kleuren.
Teleurgesteld. Slechte service. Na 2 dagen bericht dat 1 v/d 4 bestelde stuks niet meer beschikbaar was. Na 4 dagen blijkt 2de stuk ook niet meer leverbaar. ***lige uitleg dat er tegelijkertijd 2 klanten hetzelfde willen bestellen. Daar heb je dus informatica voor. En..., wat is de kans dat dit bij 2 van de 4 srukken gebeurd. Lijkt me kopers******. Opnieuw bestellen bij Schulte ? Ik denk het niet nee. De € 5,00 korting op volgende aankoop mogen ze houden.
Jammer dat de fabrikant verschillende maten hanteert onder dezelfde noemer. Bestaande pantalon is taillemaat 96 cm en van nieuwe is de tailemaat 6 cm minder
Wij hadden iets gekocht was te klein groter maat besteld netjes betaald Toen maat groter weer betaald we kregen netjes op tijd ons geld terug van de eerste bestelling vonden we echt netjes
Op tijd en perfect ingepakt thuis bezorgd. Mijn complimenten voor de correcte inpakmethode. Vaak mooie aanbiedingen en mooie merkkleding
Ik ga wel eens naar een andere site maar kom toch vaak weer terug bij Schulte. Daar vind ik veel keuze in kwaliteitskleding in mijn maat. Altijd keurig op tijd geleverd. Meestal in één keer goed maar als ik toch ruil gaat dit altijd snel en vlekkeloos.
Goede en snelle levering en bij retourneren goed advies en coulance van klantenservice Dankjewel
Snelle verzending en mooie merkkleding
Op zoek naar grote maat pantalon met wijde fit (pijpen). Niet te veel keus, maar voldoende. Deze was raak.
prima prijs/kwaliteit en zeer snelle en verzorgde levering
Mooie kleding en goede kwaliteit vele bekende merken op voorraad in div maten.
Goede ervaringen met deze webshop. Altijd keurig in orde en goede afhandeling van producten en financiën. Al jaren een tevreden klant.
na de orderbevestiging duurt het heel lang voor een volgende bericht
Mooi aanbod met aantrekkelijke prijs. Gemakkelijk online winkelen, snelle en correcte service. Vlotte levering. Kortom, goede ervaring.
Toppie
Uitstekende service, veel keus, ingaand op individuele wensen
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.