Zeer toegankelijke en overzichtelijke website waarop het zoek- en bestel-proces heel gemakkelijk doorlopen kon worden. Bestelling werd geheel in overeenstemming met de tussentijdse meldingen op de afgesproken datum en tijdstip afgeleverd in deugdelijke verpakking. Ik ben zeer tevreden over mijn eerste ervaringen met dit bedrijf en zal in de toekomst hun site zeer zeker vaker bezoeken en bestellingen plaatsen. Kortom: Keep up the good wordk!
Zonder vanuit België naar Hillegom te hoeven komen, kunnen we kleding in lengtematen bij u bestellen en kopen! U heeft een snelle service en de retourservice is heel efficiënt! Mijn man is een heel tevreden klant!
Mooi product! snel geleverd; duidelijke communicatie en netjes verpakt!
Ruime keuze en op voorraad
Prima service en goede comunicatie
Tot nu toe is de door mij bestelde kleding prima. afgehandeld van bestellen tot en met de aflevering. De te beoordelende punten Prijs en Kwaliteit is afhankelijk van welk merk er wordt besteld. Voor mij geldt dat de door mij afgenomen kleding, de prijs en kwaliteit zich prima verhoudt.
Bestelde product was zoals ik had verwacht. Keurig verpakt, zelfs in een mooi doos. Snelle levering. Mooie website. Zou ik zeker nogmaals gaan bestellen, als mijn man iets nodig heeft. Aan te bevelen bij anderen!!!
Fijne site om te bezoeken. hebben top kleding
Ik koop met een gerust gevoel bij Schulte.
Het bestellen is eenvoudig en verzenden gaat snel. Zending goed te volgen via toegestuurde link van PostNL. Laatstgenoemde komt niet altijd zijn beloften na wat aflevering betreft. Maar dat staat los van Schulte. Ik heb wel één opmerking. Ik heb vorig jaar twee truien bij jullie gekocht van het merk New Zealand, een beige en een blauwe. De laatste is na de eerste wasbeurt (30 graden fijne was) enorm gaan pluizen. Dat vind ik erg jammer omdat de kleuren van dit merk erg mooi zijn. Vandaar dat ik mijn waardering voor kwaliteit met 1 ster minder heb beoordeeld.
Goed assortiment en vlotte levering, een foute bestelling door mij werd met goede service opgelost
Van een gerenommeerd bedrijf als Schulte had ik niets anders verwacht: Levering en product voldoen aan mijn verwachting. Ik vergelijk een webshop altijd met een fysieke winkel. Als ik normaal behandeld wordt en het product voldoet dan loop ik ook niet juichend de deur uit.
Helemaal goed netjes verpakt en mooi op tijd binnen
Werd zeer goed geholpen door de verkoper. Eerlijk en goed advies, kom zeker terug!
Een goede site
Snelle levering en goede service
Duidelijke website, snelle levering en keurig verzorgd.
binnen 24 uur ontvangen
Ik heb hier een hele mooie trui van Hugo gekocht. Levering was netjes. Erg blij en ik kom hier terug!
snel geregeld, netjes verpakt. prijs hoog maar als een ander het niet heeft ben je geholpen.
De bestelde kleding wordt prima verpakt bezorgd. Dit bedrijf is echt top op de manier waarop ze het bestelde inpakken. Maakt zeer professionele indruk. Afwikkeling retourzendingen is ook goed.
Alles vlot en zoals vermeld verlopen
Kwaliteit weet ik niet
De betreffende order is bekeken, maar er zijn geen gegevens die aangeven dat er iets fout is gegaan. Bij eventuele fouten kan er contact opgenomen worden met de klantenservice, zodat er kan worden nagekeken wat er fout is gegaan en zij kunnen een oplossing aanbieden. De klantenservice is er om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Zij zijn bereikbaar per e-mail of telefonisch op doordeweekse dagen tussen 10:00 en 17:00 uur op het nummer 0252-700276.
Maat binnen in de broek kwam niet overeen met etiket aan de buitenkant. Binnen 44 en buiten 46. Dus broek was te klein
Het is spijtig te vernemen dat er een discrepantie was tussen de maat aan de binnenkant van de broek en het etiket aan de buitenkant, wat resulteerde in een te kleine broek. De kledingstukken die wij verkopen worden door de leverancier aangeboden, inclusief het kaartje met de maat en de prijs. Als er problemen zijn met een zending of een artikel kan er altijd contact opgenomen worden met de klantenservice, wij zijn altijd beschikbaar om eventuele problemen op te lossen. De pantalon is inmiddels retour verwerkt dus wij kunnen nu niets meer doen aan de situatie. Als u in de toekomst weer eens tegen een probleem aanloopt of als u vragen heeft over een product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice per e-mail of telefonisch. We zijn er speciaal om klanten te helpen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om uw verwachtingen te overtreffen.
verkeerde maat besteld,maar zo goed daarna geholpen.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.