Verkeerde product niet goed opgelet naar het ordernummer

Kwaliteit weet ik niet

• Kwaliteit

Spijtig dat de maten niet hetzelfde waren

Maat binnen in de broek kwam niet overeen met etiket aan de buitenkant. Binnen 44 en buiten 46. Dus broek was te klein

• Kwaliteit

absoluut net bedrijf,top service.

verkeerde maat besteld,maar zo goed daarna geholpen.

• Kwaliteit

Sneller levering en snel retourneren

Bestelling gedaan en helaas (of gelukkig) vielen de artikelen iets te groot uit. Heb zelf retour gebracht in Hillegom omdat ik toch even wilde passen. Snel en vriendelijk geholpen met de juiste maat. Artikelen via de winkel retour gestuurd en dat werd in 2 dagen afgehandeld

Naar tevredenheid

De bestelling is naar tevredenheid uitgevoerd.

• Kwaliteit

Snelle levering van bestelde item

Binnen 2 dagen werd bestelde overhemd geleverd.

• Kwaliteit

Netjes goede verpakking duidelijke aanwijzingen

Uitstekende Kledingzaak

niets op aan te merken

Goede Kwaliteit en snelle service

altijd correct en kwaliteit

zie boven

Fantastische service!

Ik vond de aankoop van een winterjas, waarin ik ook lekker kan fietsen erg moeilijk. Maar Schulte webshop heeft mij prima geholpen en mij geadviseerd welk merk ik moest kopen. Uiteindelijk heb ik een jas van Replay gekocht, eerder nooit van gehoord! Maar hij zit perfect en ik ben er erg blij mee! Daarom geef ik voor de eerste keer een 10! Echt verdiend, nogmaals mijn complimenten voor de uitstekende service!

Super snelle service

2 t shirt gekocht helaas te groot..retour en supersnel afgehandeld..nog vele andere..

• Kwaliteit

Hallo, schoenen besteld betaald terug omdat ze te groot waren zonder problemen geld terug op zeer korte tijd, Geweldig en eerlijk op de hoogte gehouden dankjewel

Breed assortiment

top!!

snelle en verzorgde levering!

Prima geregeld

Slecht

Broek besteld. Voor de 2e keer de verkeerde kleur geleverd. Schijnt moeilijk te zijn

Mooie collectie

Altijd op tijd geleverd

• Kwaliteit

Groot assortiment en correcte levering

Gewoon top

Prachtige overhemden

Fijne overhemden gekocht bij Schulte. Vriendelijk geprijsd , mooie kwaliteit van Europese bodem Bestel- en bezorgproces erg klantvriendelijk, goede communicatie en snel geleverd Top bedrijf

Top webshop

Snel geleverd en keurig verpakt in een stofvrije hoes.

• Kwaliteit

Mijn ervaringen met Schulte zijn uitermate positief,duidelijke website,ruim assortiment, en billijke

-prijzen. Verder is de afhandeling correct;kortom, prima adres.

• Kwaliteit

Efficient, duidelijk en snelle levering

Gewoon een bestelling zoals het hoort te zijn. Duidelijke website, efficiente bestelstappen en punctuele levering in goed verpakkking

verkeerde levering

Ik bestelde Casa Moda polo lange mouw rood in de maat XL. Bij ontvangst polo gepast. Veel te groot. Op het label stond XL, in de kraag ontdekte ik XXL. Erg verwarrend, onzorgvuldig. Ik neem aan dat deze fout onbewust is gemaakt. Geld is inmiddels teruggestort op mijn bankrekening. Ik wil graag een XL maar durf niet te bestellen na deze misser. Kan ik de garantie krijgen dat bij een nieuwe bestelling alles correct geregeld wordt. Anders gezegd, is de XL wel leverbaar?

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG