Het artikel zag eruit zoals ik verwacht had en werd netjes en goed verpakt op de afgesproken tijd bezorgd.
levering volgens afspraak oké
Goede ervaring..Heb vanalles teruggestuurd..,.Zou graag weten wanneer u het geld terugstort van artikelen wat terug zijn gestuurd.. Groet Florence Lipsch
Ik had een Tommy Hilfinger overhemd besteld. Toen ik dit hemd uit de verpakking had gepakt en had aangetrokken bleek het overhemd op de rug gehaakt te zijn. Ik heb het overhemd, na contact te hebben gehad via de email met Schulte, opgestuurd op 6-7-2023. Tot op heden heb ik niets vernomen en vandaag (12-7-2023) krijg ik de vraag voorgelegd om Schulte te beoordelen..............
Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat is veroorzaakt door het beschadigde overhemd. Wij begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring voor u is en we willen graag onze verontschuldigingen aanbieden. Helaas hebben wij op dit moment geen ander exemplaar van het betreffende overhemd op voorraad. Daarom hebben wij vandaag de terugbetaling van het aankoopbedrag via Adyen verwerkt. U kunt de terugbetaling binnen enkele werkdagen op uw rekening verwachten.
al koop ik met korting toch is de sevice prima
Zomeroverhemd gekocht bij Schulte. Makkelijk zoeken op aantrekkelijke website. Prijs en kwalteit zijn voortreffelijk. Ik kom graag weer terug voor volgende bestelling.
Vanaf de aankoop tot aan de levering is alles perfect gegaan. Uiterst correct verpakt en snel geleverd, zeker nogmaals. Een vraag, wat betreft de Gant producten, waarom zijn er zo weinig grote maten.
Voor vragen over de maten en de collectie adviseren wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur op nummer 0252-700276.
Snel en correct geleverd, helemaal tevreden.
Puik
Ruime keuze, correcte maatvoering. Levering keurig. Goed ingepakt.
Op tijd geleverd! Levering en bestelling OK
Helaas bleek de geleverde maat niet juist. Het artikel, op 5/7 geretourneerd via PostNL. Ik wacht nog op de terugstorting van het aankoopbedrag
Altijd fijn om je bestelling in een mooie verpakking te ontvangen, net een cadeautje.
Ik had een linnen overhemd mét zakken besteld. Heb een vergelijkbaar overhemd gekregen zónder zakken. Helaas door mijn (blinde) man in gebruik genomen voor ik het verschil opmerkte.
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan doordat u een overhemd heeft ontvangen dat niet overeenkomt met de foto op onze website. Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden aan onze gewaardeerde klanten. Wij willen u er graag aan herinneren dat het altijd verstandig is om bij ontvangst van uw bestelling de artikelen te controleren. Op deze manier kunnen wij eventuele problemen snel en efficiënt oplossen, mocht er iets niet naar wens zijn.
Heb een mooi Paul & Shark zomer jack gekocht voor de helft van de prijs
Snel geleverd en een goede kwaliteit
Was keurig verpakt en goede kwaliteit
Uw site is top! Aanbod, prijs en kwaliteit top! Verzending en ontvangst top!
prima produkt .
Vlotte levering en afhandeling.
Fijn om te kopen bij Schulte, prime service en snelle bezorging
Goed product
Volgens afspraak ! Schrok wel van de op internet de klant ontvriendrlijkheid , maar ik heb er niets van gemerkt .
Snelle levering in mooi en stevigge verpakking.
Ruim assortiment, gemakkelijk bestellen, ruime tijd voor retourneren en bij eventuele vragen een vriendelijke en adequate behandeling
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.