helemaal top kreeg vergoeding van 50%
Wederom netjes en vlot geleverd conform afspraak. Goed verpakt Betrouwbare webwinkel
Met de juiste omschrijving van de broek, en met de maathulp had ik vertrouwen in de juiste aankoop. Dit was gelukkig ook zo: de broek voor mijn man past goed. Het werd snel geleverd in een stijlvollle verpakking Helemaal tevreden.
snelle levering alles perfect graag weer.
Zeer goede service bij de oplossing van een probleem!
Had de verkeerde maat besteld en terug gestuurd en dat is heel snel af gehandeld! Had een nieuwe besteld en snel geleverd ! Top!!
3 artikelen besteld bij Schulte en alles was er binnen de afgesproken tijd. Terugstorten na terugsturen duurde wat langer, maar al met al prima zaak om ook in de toekomst gewoon wat van hun uitgebreide collectie te bestellen.
Schulte was de goedkoopste aanbieder van de broek die ik graag wilde hebben. Netjes geleverden afgehandeld
Mijn bestelling kwam keurig op tijd en was keurig verpakt. Met aandacht verstuurd
Produkt 3weken terug gestuurd, vanwegen te kleine maat, tot op heden nog geen terug storting gehad, slechte service
Na het controleren van onze gegevens hebben wij vastgesteld dat u op 23 juni een bestelling heeft geplaatst en dat wij deze op 28 juni retour hebben ontvangen. Op 3 juli hebben wij de retourbetaling verwerkt. Graag willen wij benadrukken dat wij, zoals vermeld op onze website, retourzendingen binnen 2 weken na ontvangst verwerken.
top!
Prachtige polo, goede kwaliteit. Snelle levering. Mooie verpakking. Zal zeker vaker een bestelling plaatsen.
Is keurig verpakt afgeleverd.
Graag direct afmelden voor reclame
U kunt zichtzelf afmelden helemaal onderaan de nieuwsbrief. Als u op afmelden klikt wordt u uitgeschreven en zal u de nieuwsbrief niet meer ontvangen.
Hij staat prachtig in combinatie met khaki groen t shirt en beige chino. Echt een eyecatcher. Heel blij mee
Fraaie collectie, voor een ieder genoeg keus. Snelle levering! Kortom, betrouwbaar en genoeg redenen om weer terug te komen!
Scherpe prijzen , uitgebreid assortiment en nog snel verzonden ook . TOP !!
Schulte Herenmode heeft een onovertroffen assortiment. De medewerkers zijn klantvriendelijk en correct. Online bestelde kleding wordt binnen zeer korte termijn geleverd. Ik ben zeer tevreden over Schulte Herenmode.
Duidelijke webshop, ruim assortiment, mooie merken, acceptabele prijzen, snelle verzending en goed verpakt. Kortom ben blij mee en kom zeker weer terug Ga zo door > perfect
Al diverse keren kleding gekocht en zoals iedere keer vanaf bestelling t/m aflevering prima in orde en kleding is top kwaliteit.
Duidelijke website, correcte betaling en een snelle levering!
Niets op aan te merken, alles ging zoals het moet gaan en op tijd.
Ruim aanbod in modieuze kleding en snelle levering en goede service.
Fijne site en snelle service
Bestelde broek was alsnog uitverkocht, ze hebben alsnog geregeld via leverancier dat wij hem toegestuurd kregen
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.