Alles is super! De website, de collectie, de betaling, de bezorging, het eventuele retourneren. Ga vooral zo door!
Ik had vier items besteld, alle vier waren een maat te klein. Retourneren gaat makkelijk. Na bestelling van allemaal dezelfde producten was de prijs van het korte jasje 20% hoger. Navraag bij de vriendelijke klantenservice bleek dat de aanbieding over was. Zonder al te veel moeite werd mij toegezegd dat ik het jasje met dezelfde korting waar kon bestellen. Na levering moest ik even bellen (als het jasje geheel naar mijn zin was) dat zou het geregeld worden. Prima!
Mooie verzorgde site en doen wat ze beloven. Mvg, Martin Groeneveld
Perfekte form,zagte material mooi struktur voor Zommer
Meerdere keren online bestellingen gedaan en altijd correct en snel afgehandeld, ook bij het terugsturen van een artikel. Zeer aan te raden !
Goede Serves Prijs kwaliteit is goed. ben tevreden met de goed verzorgde verzending.
Heel correct
Kleding en kleuren voldoen aan de beschrijving. Snelle levering en goede maat
Veel keus, prettige service en vlotte afhandeling.
Fijn en overzichtelijk
Shirt uitgezocht op de website besteld. Snel geleverd. Mooi shirt met goede pasvorm.
Schulte Herenmode heeft een ruime sortering en hun service is van grote klasse!
ongelofelijk veel top merken in enorm veel maten en vooral belangrijk, ook de niet-standaard maten zijn ruim aanwezig. En als er iets is wordt het snel en accuraat opgelost.
Meer dan geweldige service Klantvriendelijkheid op en top
Na bestelling kwam er een snelle levering. Kwaliteit is hoogstaand
Regelmatig iets besteld en het is altijd goed gegaan ook bij terug zending van artikelen is het goed gegaan ! Prima onlinewinkel !
Goede service en snelle levering. Dik te vrede.
Fijne zaak. In ieder geval overhemden met zakje.
was mijn eerste ervaring, keurig en correct afgehandeld
Prettig dat er aanbieden zijn van grote maten.Een bestelling is eenvoudig te plaatsen en wordt correct tijdig afgeleverd in fraaie ‘racing green’ doos . Bravo voor deze onderneming.
Het bestelde tijdig geleverd, prima kwaliteit. Helaas had ikzelf een vergissing gemaakt bij de maatkeuze. Afhandeling bij retourneren vlekkeloos verzorgd.
Erg prettig, foto's zijn uitstekend zodat je weet welke kleur je daadwerkelijk ontvangt! Evenzo met de maatvoering! Levering ging zoals belooft, niet binnen 24 uur maar netjes 2 dagen later op de stoep. Ik kom terug.
Schoenen op tijd geleverd
Ik raad iedereen aan om hier zijn kleding te kopen, online aankopen worden in super nette pakketten verstuurd. Snel en accuraat wordt er gehandeld als je vragen hebt of een product wilt ruilen. Kleding is top, maten zijn altijd zoals ik het verwacht. Echt een aanrader!!
meerdere bezorg wijzigingen
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.