Super!!

Vlotte en succesvolle afhandeling van de bestelling.

Top!!

Mooie webshop met mooie kleding en snelle levering. Top!!

• Kwaliteit

Snel bezorgd, en precies de juiste maat en pasvorm

Snelle en adequate service

Via een goed werkende website heb ik enkele produkten bij Schulte Herenmode besteld, die kort daarna op ge gewenste datum geleverd werden.

Zeer goed geholpen.

• Kwaliteit

Prima en verzorgde levering.

Keurig geleverd en goed verpakt.

• Kwaliteit

Goede, snelle en correcte levering

Website goed overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Duidelijke mailverkeer en snelle levering. Bestelling goed verpakt en afgeleverd.

Top aankoop!

Alles ging naar wens...Van de aankoop tot aan de levering ging vlot...Dankuwel

• Kwaliteit

Uitstekende website die snel en overzichtelijk is

Goed en netjes verpakt. Kwaliteit zeer goed.

• Kwaliteit

Veel keuze en goed verzorgde verzending van artikel.

Klasse

Ik woon in Rotterdam maar daar zijn nog nauwelijks herenmodezaken in iedergeval niet voor mijn doelgroep (73). Opmerkelijk genoeg zijn die zaken er wel in de wat kleinere plaatsen. Internet helpt daarmee goed en is niet meer weg te denken. U doet dat heel goed. Succes Ron Davids Ps de verpakking is chic dat zie je niet vaak.

super

Nooit problemen

Perfect.

Kan niet beter.

Kan niet beter.

Alles klopt dus geen aaleiding om een lager cijfer te geven.

Goede online winkel

Mooi assortiment, veel keuze. Ik had het overhemd snel in huis, prachtig verpakt.

• Kwaliteit

Redelijk geprijsd en vlot en netjes geleverd

Ik had locaal een broek gekocht en wilde nog eenzelfde in een andere kleur. Online scheelde het €10 en ik hoefde niet opnieuw naar de winkel, dus gemakkelijk besteld. Kijk voortaan eerst even op website voordat ik weer iets bestel. Als elk artikel een 10-tje goedkoper is kan ik daarvan aan het eind van het jaar heerlijk uit eten ;-)

normaal goed

Het laatste overhemd wat ik kocht is helemaal de goede maat niet.

Gewoon heel goed.

Snel geleverd in perfecte en keurige verpakking. Over het artikel ook heel tevreden.

• Kwaliteit

Verrast wat een snelle levering

Pakket was keurig verpakt, kwaliteit ten top.

Gewoon een fantastisch bedrijf

Dit is één van de beste webshops op kleding gebied die ik ken. Ze doen alles 100% wat ze beloven. En wat ze bijzonder maakt, scherpe aanbiedingen, gratis verzending en eventueel gratis retour. Daarnaast word je soms, zoals in mijn geval extra verrast. Zo was mijn jas verpakt in een mooie kledinghoes van Schulte Herenmode. Geweldig. Ik ben blij dat er zulke winkels/webshops bestaan. Allemaal top en zeer van harte aan te bevelen. Aantal sterren 5+

• Kwaliteit

Alles klopt gewoon: snelle levering, gemakkelijje retourzending en goede kwaliteit.

Super.

Mooie

Doos en snel geleverd

Blij verrast

Het pakket werd snel verzonden, alles heel mooi verpakt in een luxe travelbag. Super.

Precies wat ik zocht.

Prima bodywarmer, past perfect.

• Kwaliteit

Bestelling keurig afgehandeld in fraaie verpakking

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG