Geweldige zaak

Mooie artikelen, keurig verzonden.

prima service

Ik had een mooie zomerjas via internet gekocht maar deze was helaas net iets te krap als maat XXL. Jammer en daarom de jas weer retour gestuurd. Alles is keurig afgehandeld en daarom prima service.

Overzichtelijke website met ruim aanbod en snelle verzending

Overzichtelijke website met ruim aanbod en snelle verzending

• Kwaliteit

Mooi hemd, nog niet gedragen

Het overhemd (Seidensticker Splendesto - art. nr. 0965600034) werd in 3 kleuren aangeboden, wit, beige en nog een kleur. Ik meende een beige hemd te kopen, maar het bleek wit te zijn. Op de foto kwam het over als beige. Verder dacht ik dat het een modern fit hemd was. het was echter een regular fit. Foutje van mijzelf, denk ik. Heb het hemd gepast. Prima ! Heb het nog niet gedragen. De kwaliteit moet zich nog bewijzen. De bezorging binnen enkele dagen. Ook goed 1 Vr groet Joop vdV - Purmerend

Alles was volgens afspraak

Goede website, juiste informatie, correcte afhandeling

Heel goed proces

Zeer netjes verpakt, bezorging goed geregeld. Nog twijfel over maat, zeer vriendelijk en professioneel onthaald in winkel Heemstede. Deze verkoper hielp mij echt top en weet waar hij over praat. Zeer tevreden. Jas was niet goedkoop, maar dat kan je wel zien aan de details van de jas.

• Kwaliteit

Perfect zittende broek en snel geleverd

Ik heb een broek die mij goed past, mooi en stevig is. Ik zocht op Google en vond exact dezelfde broek, alleen jonger bij Schulte. Door de info over maten van de broek, dus niet alleen de confectiemaat, met elkaar te vergelijken, kreeg ik zekerheid dat de maten van de nieuwe broek gelijk zijn aan de maten van de broek die ik al heb.

Goed.

Prima winkel

Veel keuze, snel geleverd en goed retourbeleid

• Kwaliteit

Tevreden met de jas. Alleen ben ik er nu achtergekomen dat het volledige bedrag is afgeschreven, terwijl de jas was afgeprijsd

Goede zaak

• Kwaliteit

Eerste jas maat L was te klein

Maat van product New Sealand jas komt niet overeen met normale maat in Nederland. Het product was iets te krap. Nieuwe jas besteld via website. Helaas bleek de jas niet voorradig. Jammer mast helaas

Vanwege de prettige behandeling

Al jaren koop ik mijn kleding bij Schulte Herenmode; ben uitermate tevreden.

Snel en correcte levering

Artikel keurig en snel ontvangen, precies wat je wil

• Kwaliteit

Prima service in alle opzichten!

Goede klantreis

Goede site Goede prijs kwaliteit Goede korting Goede verpakking Goede levering

Zeer fijn..

Prima geholpen!

Heel goed en vriendelijk geholpen!!!

Top bedrijf

Snelle verzending

Afgelopen winter en ditvoorjaar Schiesser pyama’s besteld. Het proces verliep vlot, de bestelling kwam zeer snel binnen. Erg tevreden!

• Kwaliteit

Netjes verpakt en goed product

• Kwaliteit

Jas kwam aan in een nette doos en zat in een kledingbeschermer. Ben erg blij met de jas. Goede kwaliteit en pasvorm.

prima service

keurige service, misschien niet supersnel, maar wel vlot en keurige berichtgeving. Product voldoet volledig aan foto en beschrijving.

• Kwaliteit

Voor mij de ideale manier van winkelen

Snelle levering en afhandeling.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG