Zie boven
Perfect verlopen
Snelle levering, goed verpakt, retour sticker bijgevoegd, retour proces ook prima, geld snel op de rekening
Via de website twee overhemden uit de sales collectie besteld. Beiden binnen afgesproken tijd keurig bezorgd.
Geen betere webwinkel kunnen vinden. Alles tot 100% in orde.
Bestellingen zijn altijd snel en goed geleverd. In een degelijke verpakking. Ik ben erg tevreden.
Helaas is de laatste aankoop niet geheel naar wens; echter deze heb ik retour gezonden en wacht op antwoord. Hierna ga ik een juiste bestelling plaatsen met hopelijk de juiste artikelen zoals in ruim de meeste gevallen. Zeer te spreken over de afhandeling in het verleden en ga daar deze keer ook vanuit. mvrgr. Marcel
Hele overzichtelijke pagina's. Slimme en duidelijke filters om direct een overzicht te krijgen om je keuze makkelijker te maken. Heel veel keuzes van merken, interessante en leuke informatie over de merken, maar ook goede was tips. Met retourneren, absoluut geen probleem en geld snel teruggestort. Veel telleurstelling met kledingshops gehad, maar Schulte heeft mijn verwachtingen zeer zeker waargemaakt. Schulte is niet de goedkoopste, ook niet de duurste, maar wel hele goede kwaliteit en een top service. Dat is ook wat waard.
Geweldigde bezorging . Hemd van zeer goed kwaliteit
Heb al meer keren wat besteld. Het terugsturen gaat heel eenvoudig. Mijn vraag- via de chat- werd keurig beantwoord. Nu heb ik een fijne slipover van Maerz. Dank jullie.
Ik heb al jaren ervaring met deze firma en zijd hebben een mooi en kwalitatief goed assortiment. De bezorging is snel en bij klachten reageert men snel en correct!
Heb al diverse malen besteld en steeds tot volle tevredenheid; prima kwaliteit tegen een redelijke prijs. Bezorging is steeds vlot.
goede keuze in de collectie
Vaker bestel ik wat altijd snel en as je retourneer ook goed geregeld
top top
goed georganiseerd
Gewoon GOED!
Bij het zoeken naar een overhemd op internet bij Schulte terecht gekomen en daar een mooi overhemd besteld. Deze werd bezorgd zoals beloofd en zeer netjes verpakt. Ik ben zowel met het overhemd als de afhandeling zeer tevreden!
Ja zoals hierboven ,bestelling helemaal goed erg blij mee.
Goede servivce
perfecte pasvorm ben er heel erg blij mee eerste keer online besteld bedankt
De bestelde producten worden goed verpakt en netjes bezorgd. De informatie op de website klopt goed met de ontvangen producten. Deze keer was er iets mis met één product. Na contact met de klantenservice is dat op perfecte manier opgelost. Kortom, daarom kom ik hier vaker.
Altijd goed verzorgt ook de keuze
Ik heb mijn bestelling teruggestuurd en niets meer vernomen. Terugbetalen duurt erg lang
Wij hebben uw retourzending op 28 april ontvangen en deze is verwerkt op 5 mei. Wij verwerken retouren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken na ontvangst. Dit staat ook vermeld op onze website.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.