Het meest opmerkelijk vind ik de enorme keuze mogelijkheid en de diversiteit van het aanbod. Alles -voor zover ik heb ervaren- in zeer goede kwaliteit. Het bestelproces verloopt snel en deskundig. Ik ben fan van Schulte herenmode.
Prima service, vlotte bezorging , goede prijs kwaliteit verhouding.
Service is heel goed, ook erg vriendelijke klantenservice.
Levering op tijd Retourafhandeling correct Prima merken
Goed toegankelijke website, snelle levering, goed verpakt en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Polo’s gekocht met dezelfde maat. Toch was er eentje (lacoste) veel groter dan de anderen.
fijn voor grote/ lengtematen ruime collectie en correcte afhandeling bestelling.
je krijgt een betrouwbaar antwoord op je vragen, dus je wordt goed geholpen. Naar je op sturen werkt ook perfect! Woon in Utrecht, jammer dat hier geen winkel is, maar heb het er voor over om de andere winkel te bezoeken. Hopende U voldoende te hebben ingelicht, Met vriendelijke groet Rob von Nordheim
Goedm
Geweldig bedrijf wat zijn belofte waarmaakt. Alleen postnl heeft in de ze niet gescoord, die zeggen gewoon dat je niet thuis was op de afgesproken tijd wat niet klopte.
Pasvorm kan nu eenmaal per broek, model of merk wat verschillen. Kan Schulte niets aan doen. Ik weet van welk merk, welk model mij lekker zit. Die heeft Schulte en dan is de rest makkelijk.
Top nog niet me retour terug gehad maar komt vast goed!
Zijn heel goed
Helaas was de maat voor mij iets te klein. Retour gestuurd en keurig geregeld.
Ik was blij met de vlotte levering . Wel jammer dat het levert werd en aan de deur geplaatst werd . Wij waren die dag juist afwezig. Ik vond het wel toch iets te duur om daar buiten te laten staan .
PostNL mag pakketten nooit onbeheerd achterlaten. Mocht dit ooit weer gebeuren dan vragen wij u om ons op de hoogte te stellen zodat wij een klacht kunnen indienen bij PostNL.
Vriendelijke mensen top kwaliteit niks anders dan goede service.
Snel en goed.
De goederen worden in een goede staat en snel verstuurd Een aanrader
Netjes verpakt en geleverd helemaal top ;-)
Maakt de belofte helemaal waar!!
Super geholpen met een jas deze kleur problemen ging krijgen. Meneer geen probleem, stuurt u kosteloos op en wij er snel bij er op terug. En dit gebeurde , nieuwe jas gekocht. Ik kan iedereen dit bedrijf aan bevelen. Echte service bestaat nog.
Online bestellen gemakkelijk. Achteraf betalen mogelijk, geen verzendkosten. Helaas voldeed bestelde artikel niet aan mijn pasvorm wensen maar een top winkel verder.
Prima afhandeling van mijn bestelling en goede kwaliteit kleding.
Altijd prima in orde
Overzichtelijke website, zeer ruime keuze, snelle levering, retourneren eenvoudig.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.