Prima kleding

Duurde te lang voor verzending zwaar min punt

Zoals het hoort, prima

• Kwaliteit

Grote maten op voorraad, snelle levering en omruilen zonder problemen

Snelle levering, super service

SNEL EN NETJES GELEVERD,

OOK IN DE WINKEL GEWEEST, VAKKUNDIG PERSONEEL

Vlekkeloos

Alles naar wens

Snel en netjes

Duidelijke website, snelle levering.

• Kwaliteit

grote keuze, maar slechte communicatie

Ik bestel al enige tijd bij Schulte Herenmode, meestal tot mijn grote tevredenheid. Van de laatste bestelling kreeg ik geen mailtje over wanneer ik de bestelling kon verwachten. De pakjes bezorger stond ineens aan de deur. de jas die ik besteld had, was te klein en retourneerde deze. Nadien hierover geen correspondentie; of het pakket wel of niet aangekomen was en of een maat groter voorradig was en wanneer ik de nieuwe jas kon verwachten. Jammer, want er is een enorme keuze voor herenmode waarbij ik tot nu toe altijd goed geïnformeerd werd of de bestelling voorradig was en wanneer ik deze thuis kon verwachten. Ruud Schellekens Middelburg

Levering ontvangen

Geen bericht ontvangen wanneer bestelling geleverd zou worden.

• Kwaliteit

vanwege een uiterst tevreden klant uit Belgie

Vlotte bestelling - snelle levering

• Kwaliteit

Goed aanbod kleding wat mij bevalt.

Goede communicatie en daar op volgend snelle levering die heel netjes verpakt is.

top

Nette levering.

Ik heb een tussenjas besteld en een paar dagen later ontvangen. Wat ik bijzonder op prijs stel is dat de jas keurig in een kledinghoes was verpakt. Dat heb ik in het verleden wel anders gezien. Ga zo door.

• Kwaliteit

Aanbevelingswaardige afhandeling van onze bestelling!

Bestelling omvatte 2 x 1 herenbroeken, waarna bleek dat deze 1 x 2 had moeten zijn met betrekking tot een korting van € 25- Jammer, maar onze fout wellicht.

Betrouwbare club + snelle levering

Goed assortiment tegen redelijke prijzen

• Kwaliteit

Duidelijke website, goede communicatie en eenvoudig systeem voor eventuele retourzendingen

Zoals een webshop behoort te zijn.

Perfect!!!

Past perfect, precies zoals op de foto, mooi verpakt en op tijd verstuurd

Betrouwbare webshop

Kwalitatief hoogwaardige merkkleding, snelle levering en snelle afhandeling van retourzending.

• Kwaliteit

Verzendinstructies waren heel duidelijk. Op tijd bericht wanneer het pakketje verzonden is. En ook bericht wanneer het afgeleverd zou worden. Bestellen zelf ging heel simpel.

• Kwaliteit

Snelle levering. Keurig verpakt.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Mooi shirt. Prima geholpen

Correcte afhandeling

prima winkel

Jas via de internetshop besteld. Was echt te krap gesneden. Geretourneerd en dat ging heel eenvoudig en bovendien snel bevestigd. Daarna naar de winkel in Heemstede gegaan. Daar goed geholpen en zelfs twee jassen gekocht!

Heel tevreden

Gemakkelijk kopen, informatieve site en levering volgens afspraak. Keurig verpakt.

Degelijk

Goed, snel en degelij