Prima filters en zoekfuncties in webwinkel, duidelijke en gedetailleerde beschrijvingen, heldere foto's, weergaloos mooie kleding en top-service. Jammer dat de vestiging in Winkelcentrum Schalkwijk is opgeheven; ik kwam er graag en ben altijd zeer goed geholpen (reuze bedankt Ton voor al je deskundige adviezen!)
fbfsf
Keurig de juiste producten gekregen. Alles voor retour zending aanwezig.
Top geregeld, Na de bestelling via de site is er snel geleverd in een mooie verpakking. Kleding is van goede kwaliteit en past gelijk ook goed! Echt een aanrader om hier je kleding te kopen!!!
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Ruim en mooi aanbod van herenkleding. Snelle levering. Makkelijk retourneren, met een correcte en snelle afhandeling.
Prima geregeld alles en mooie overhemden.
Ik denk dat het een goede winkel is alleen de afbeeldingen van de truien van William Lockie truien klopt niet met wat je geleverd krijgt er staat lamswol afgebeeld en jullie sturen Geelong Lamswol en dat is één draats gebreid terwijl de afgebeelde trui twéé draats is en die pilt nooit!!
Snel, efficiënt en nog in mooie verpakking met hoes en kleerhaakje ook. Het is mijn eerste bestelling bij Schulte maar ik heb veel vertrouwen in deze zaak, bovendien hebben ze een ruim aanbod en dus keus.
Lang in Hillegom gewoond en indertijd veel bij jullie gekocht. Hier in Vaals vind je zulke winkels niet.
goed produkt en snelle levering
na de clicks jassen-categorie winterjas en merk reset komt toch Baker navy te voorschijn.Deze commissie gemaild naar klantenservice en kreeg een arrogante reactie. Betsel niets meer op de site en ga bij gelegenheid naar Lisse waar de klant nog wel koning is. De zomerjas uiteraard geretourneerd.
Als u bovenaan de categorie jassen aanklikt en onder 'filteren op' uw keuzes aangeeft, waaronder winter, dan komt de jas niet naar voren. Als u linksboven in voor winterjassen kiest dan komt de jas wel naar voren. Bij de kenmerken staat vermeld dat dit een zomerjas is. Dit is inderdaad niet duidelijk en wij gaan dit dan ook intern doorgeven. Onze excuses voor de verwarring.
Super veel moderne keus in grote maten behulpzaam en vriendelijk personeel
Voldeed volledig aan de verwachting en snel geleverd.
Levering volgend afspraak en kledingstuk is passend. Heel fijn.
Al eerder iets besteld. Het bestelde klopt met de omschrijving en de verzending komt in een professionele verpakking
Behulpzaam en snel. Ook telefonisch
Snelle levering,goede kwaliteit
Als je geen voorselectie maakt naar maar en kleur, is het soms lang zoeken in de kleine maten
Perfecte afhandeling en service. Prachtige verpakking van de bestelling. Zeer aanbevolen.
Wij zien in uw order dat u een broek heeft besteld en gaan ervan uit dat u de broekspijpen bedoeld. De binnenbeenlengte (gemeten vanaf het kruis) van deze broek zou 81 cm moeten zijn volgens de maattabel. Dit kan door de snijwijze in de fabriek soms 2 cm verschillen. Als de binnenbeenlengte veel langer is dan 83 cm dan kunt het beste contact opnemen met de klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur op telefoonnummer 0252-700276. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].
Revue originale
jammer dat de mouwen minstens 10 centimeter te lang zijn!!
kom vaker tot aankopen
Een tevreden klant
Betrouwbaar, degelijk, snelle levering
Kleding erg netjes en luxueus verpakt! Top!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.