Ook bij problemen zijn ze snel bereikbaar en word je correct verder geholpen.
Snelle levering. Jas besteld en deze ontvangen in een keurige kledingzak. Retour (defecte rits) snel verwerkt en weer terugbetaald. Kortom: erg tevreden!
Goede service in de winkel (Leiderdorp), grote keuze in Webshop, prima service met bezorgen en retourneren.
vooral zo blijven doorgaan.
Materialen werden in no time en in goede staat afgeleverd.
Prima service en snelle levering en afhandeling van retour zendingen.
Top ervaring
Goede service, mooie producten
Zie boven
Heb een broek gekocht maar deze week erg af wat de maat betreft De broek zou op gemeten worden om te kijken Of de maat wel goed was
De broek is retour gekomen zonder extra melding op het retourformulier. Hierdoor is de broek als een gewone retour verwerkt. Wij hebben de broek daardoor helaas niet kunnen nameten.
prettig en snel
Een wollen trui besteld en ben er zeer tevreden mee! Goede maat en mooi materiaal!
Ik heb diverse vesten en een jas besteld en die waren prima en niet duur. Alles werd snel en zeer correct geleverd.
Betrouwbare leverancier met een kwalitatief hoge service. Mooie verpakking van de broek. Broek zit perfect.
Prima service en vlotte levering. Altijd alles correct!
Mijn familie en kennissen heb ik mijn ervaringen gedeeld
Ik bestelden een mooie hoodie en na ontvangst kan ik zeggen dat hij precies overeenkomt met de foto's in de webshop. De bestelling zat mooi verpakt in een stevige verzenddoos voorzien van de kleuren en logo van Schulte Herenmode zelf. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Ik bestel hier zeker nog een keer.
Goede overzichtelijke website. Uitgebreide jeus. Makkelijk gestellen. Goede prijs. Vlotte vezorging
Aeronautica Militare bermuda gekocht. Kwaliteit, niet goedkoop, maar met 20% korting goede prijs. Goed verpakt en snel geleverd. Goede info over bestelling en levering. Perfect, bedankt..! Gerard
Goede ervaring, mooi product
alles is keurig geregeld
Uitverkoop artikel, ik zocht op een voor mij bekend merk in mijn maat, snel gevonden en snel ontvangen. Via Google op de website van Schulte terecht gekomen.
Uitermate tevreden qua kwaliteit en service
Prachtige brede collectie mannen mode. Snel geleverd goed geprijsd en als je ergens ontevreden over bent super snel en klantvriendelijk opgelost. Een aanrader!!
Bestel alleen artikelen in de aanbieding. Dus altijd scherpe prijs, kwalitatief hoogwaardige producten en levering altijd keurig verpakt en op tijd geleverd!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.