Altijd correct geleverd en bij terug sturen ook alles netjes afgehandeld. Kan niets anders zeggen dat dit een heel goede winkel in herenmode is.u
Zie bovenstaand
Blij dat ik gewoon een mens aan de telefoon kreeg toen ik belde met een vraag. Zeer tevreden over de retourzending procedure. Allemaal prima.
Niet nodig is goed
Ook in de winkels prima assortiment en gewoon uitstekend geholpen en via internet bestellen gaat als vanouds prima.
Groot assortiment. Alle bekende merken tegen scherpe prijzen. Snel verstuurd en een goede klanten service.
Vanwege een jubileum hebben wij een mooi colbert en gilet aangeschaft. Alles werd keurig verpakt in doos en extra kledingzak geleverd. Vlotte verzending, ook bij meerdere bestellingen. Ook bij telefonisch contact, zeer correcte en vriendelijke houding.
Jas netjes ingepakt en opgestuurd. Had per ongeluk dubbel betaald maar had het geld binnen 3 werkdagen weer terug op mijn rekening.
als boven
Snelle levering, goed product
Voor de eerste keer een aankoop gedaan bij Schulte Herenmode; 3 overhemden van een merk dat ik al langer draag, dus de pasvorm kwam perfect overeen met mijn verwachtingen. Schulte levert in een heel nette verpakking, de bestelling was compleet en snel in huis. Top!
snel besteld, goede kwaliteit en snel geleverd.
Bestlling gedaan voor twee colberts, goede kwaliteit voor een scherpe prijs. snelle verzending helaas paste ze beide net niet mooi. Retourzending netjes gemeld bij ontvangs en keurig afgehandeld.
Snelheid van leveren, in eerste instantie te groot. Retour gezonden en nieuwe ontvangen binnen 2 dagen. Ook credit ontvangen! Perfect. Kwaliteit van verpakking en kleding is top.
Een goede website, mooie artikelen, meestal tegen een redelijke prijs. Bestellen gaat makkelijk, afleveren is goed in orde. Retourafhandeling verloopt eveneens zorgvuldig en goed. Klein minpuntje: 'seizoen' niet aangegeven op de website; ik kocht recent (maart) een trui, maar dat bleek een wintertrui te zijn. Dus bewaard tot voor over een paar maanden.
Grote keuze / snelle levering / uitstekend verpakt / GEEN probleem met terugzenden van een zelf gemaakte fout
Snelle levering. Ik ben tevreden
Goede producten en snelle levering ook het retour sturen is goed en snel re doen. Het terug storten van het geld gaat ook uitstekend
Goed assortiment, ook bij de “korte maten”!
Mijn ervaring met Schulte herenmode is goed, ruime keuze zeer gevarieerd voor elk wat wils
Diverse bestellingen, altijd keurig op tijd en goed verzorgd afgeleverd
Ik bestel hier regelmatig kleding: mooie kwaliteit, vaak goede aanbiedingen en over ruilen of retourneren wordt nooit moeilijk gedaan. Kortom: een topwinkel!
Mooi Barbour gekocht shirt voor scherpe prijs, snel geleverd
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.