lightning fast

ongelooflijke snelle en onberispelijke service. Tot bij volgende. THX.

top en netjes

Snel, netjes, goed kwaliteit/prijs. Jammer alleen dat product in een iets duurzamer verpakking had mogen zitten. Maar goed. Prima

• Kwaliteit

Mooi shirt, snel geleverd, goede deal.

Ik kocht in de opruiming online een mooi shirt. Zoals altijd werd het vlot en keurig geleverd. Klantenservice goed bereikbaar en heel vriendelijk en adequaat.

• Kwaliteit

Snel bezorgd, goed verpakt, goed product!

Prettige site en verder is alles precies zoals er beloofd wordt. Vooral een pluim voor de verpakking.

Goed adviesgekregen

Op mijn vragen over niet goed passende broeken, heb ik een goed advies gekregen voor het kopen van een nieuwe. Het aanbevolen merk en de kleinere maat hebben mij geholpen. De op basis hiervan gekochte broek, zit perfect.

• Kwaliteit

na de bestelling alles snel in huis, altijd prima verpakt.

ik kijk naar de kortingen voor de uitverkoop bij het bestellen

snelle en correcte service

Snelle en correcte service. Vriendelijke klantenservice. Omwisseling van een maat 52 voor een maat 26 was geen probleem bij Schulte en werd even snel geleverd. Zeer tevreden bij Schulte. Post NL werkt zeer traag in België voor retourzending. Retourzending werd afgegeven in een afhaalpunt van post NL op 08/01/23 en opgehaald door post NL op 16/01/23 .

• Kwaliteit

Prima web site en communicatie/berichten over de status van de bestelling en betalen status levering

De eerste keer gebruik gemaakt van deze site, tot volle tevredenheid is gewenste product afgeleverd

Snelle betrouwbare levering!

Van mij hoeft de gepersonaliseerde doos niet. Liever een doos die eindeloos kan worden heen en weer gestuurd en kan worden hergebruikt. Nu voelde ik me extra schuldig (vooral aan het milieu) om de producten te retourneren. Levering en retour werden zeer snel en goed afgehandeld!

Alles perfect

Totaal geen klachten ,bestel er regelmatig

Uitstekend dus.

Meerdere malen bij Schulte iets aangeschaft. Altijd topkwaliteit en echt goede service. "Ouderwets goed"dus. Aan te bevelen.

Zeer klantvriendelijk

Als oudere blij met jullie geduld om mijn wensen kenbaar te maken .

Alles oké

geen bijzonderheden

alles naar wens verlopen

Kleding mooi verzorgd ingepakt. Snelle verzending.

Goede afhandeling en service

Nette afhandelijg bij retour product.. Na 2 dagen al bericht gehad.

Top Service

Snelle service en een zeer makkelijke site.

• Kwaliteit

Duidelijke website en snelle levering, mooi en goed verpakt.

Prima.

Helaas was de broek strakker dan was aangegeven, maar de manier waarop ik kon retourneren en de verrekening plaatsvond, was uitstekend.

• Kwaliteit

Degelijke product en dito verzending

Zoals gezegd mooie en modieuze producten en voortreffelijke verpakking en verzending.

Perfect en altijd weer

Vaker wat besteld bij Schulte. Goede prijs kwaliteit en ruime keus en snel geleverd. Ergens anders bestellen hoeft niet meer.

• Kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

• Kwaliteit

Gemakkelijk en het juiste product

Gemakkelijk om online te shoppen. Binnen twee dagen had ik de bestelde kleding in huis. Goede kwaliteit.

dik in orde

Kwaliteit, goed pasvorm, snelle levering mooie kleding

Betrouwbaar bedrijf

Mooie site, keurige levering

Gewoon goed !

Bestelde onlangs twee vesten en die waren precies zoals ik verwachtte. Keurig stevig verpakt in een doos. Zeer duidelijke instructies indien je iets terug wilde sturen.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG