Zeer goede service

Goede kwaliteit en zeer snel bezorgd

• Kwaliteit

Perfecte pasform en uitmuntende kwaliteit!

Ik kende het overhemdenmerk 'Seidensticker' (evenals Eterna en Olymp) al van onze inkoopmomenten in Duitsland t.b.v. de aanschaf van zakelijke outfits voor mijn man. Hoe groot was voor mij dan ook de verrassing toen ik vaststelde dat ook Schulte Herenmode al onze favoriete Duitse kwaliteitsmerken in het assortiment bleek te hebben; voor elke maat en iedere pasvorm. Zonder te aarzelen heb ik daarom 2 prachtige Seidensticker herenoverhemden gekocht. Beide blijken van een perfecte kwaliteit te zijn, strijkvrij en 100% katoen, met een hoog draagcomfort. De overhemden waren tevens keurig verpakt in een nieuwe, goed gesloten doos! Het zal u dan ook niet verbazen dat ik mij nu al verheug op onze nieuwe aankopen bij Schulte in de nabije toekomst. Héél véél dank!!

• Kwaliteit

Zoals ook bij de vorige aankopen een UITSTEKEND product geleverd. Correct op tijd, binnen de beloofde levertermijn.

Prima polo

Het feit dat de levering op zich liet wachten en daar een Goede korting ter compensatie gegeven werd welkte vertrouwen dank daar voor

• Kwaliteit

Veel keuze in lengte maten. Snelle levering.

Goede kwaliteit.

Uitstekende service

Uitstekende service

• Kwaliteit

Vertrouwd, doen wat wordt beloofd.

Prettig vertrouwd en geen overbodig gedoe.

uitstekende site en levering

goed omschreven producten, snelle levering; kortom prima

• Kwaliteit

tijdig goede verpakking retour mogelijkheden goed

• Kwaliteit

Goede service en communicatie met klantenservice.

Op de site is de kleding goed en overzichtelijk te vinden. Door mijn verkeerde inzicht heb ik verkeerd ingekocht maar dit is na communicatie perfect opgelost. Wederom een goede webshop gevonden met kwaliteit.

Levering en vest prima

De levering was heel vlug en de veste is zeer goed kwaliteit.

• Kwaliteit

snelle, zorgvuldig verzorgde verzending van een bodywarmer, waar ik heel blij mee ben!

De bodywarmer van Hugo Boss is mooi van kleur, prettig van stof en de pasvorm is prima. De bodywarmer is iets dunner dan ik verwachtte, maar eigenlijk daarom wel net zo comfortabel, omdat je er dan gemakkelijk in kan bewegen en toch goed warm is. De kleur neigt naar legergroen/bruin en is prachtig. De prijs van het product is aan de forse kant, maar dankzij de korting toch te overzien. De verzending verliep snel en de verzorging van het pakket was klasse: zelfs met een kleding-beschermingshoes en stevige hanger. Hulde!

• Kwaliteit

Dit is voor mij DE ZAAK. Geweldige keuze, normale prijzen, prima verpakt en vlugge levering. Hier ga ik niet de deur voor uit!!

• Kwaliteit

snelle bezorging van een top overhemd

tot in de puntjes verzorgd

• Kwaliteit

Wat een zeer ruime collectie

Zeer gemakkelijk een keuze maken.

• Kwaliteit

Mijn aankoop is vlot, accuraat verlopen en de retourzending net zo

***

Buiten gewoon goed

Een aantal bestellingen gedaan in de weken 51 t/m 01, alles was netjes op tijd geleverd.

• Kwaliteit

Prima service en uitstekende marketing

Toppie!

Mooi merkoverhemd

Ben zeer tevreden over mijn laatste aankoop een goede aanbieding ven een barbour overhemd

• Kwaliteit

Makkelijk en snel bestelproces, prima aflevering en kwaliteit.

Mooie nieuwe jas besteld voor een goede prijs. Makkelijk bestelproces, snelle levering en perfect verpakt.

Snelle levering,mooie kwaliteit kleding

Goede service en jassen snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Snel en correcte levering

Kwaliteit van de kleding uitstekend en heel goed verpakt en snel geleverd.

• Kwaliteit

Mooie producten en goede service.

Eerder begon de service door Gerard die mijn telefonisch geholpen met het vinden van de juiste maat voor een Blazer (inmiddels ontvangen). Daarna meerdere bestellingen gedaan die naar mijn tevredenheid zijn verzorgd. Het reizen is voor mij wat moeilijker. Een bezoek aan de winkel zal ik doen als mijn dochter daar gelegenheid voor heeft.

• Kwaliteit

Super bedrijf. Mijn bestelling duurde erg lang maar kreeg extra korting. Werd goed gecommuniceerd

Echt volgende keer weer daar. Ook omdat ze merk casa moda hebben

• Kwaliteit

De kleren zijn erg mooi van kwaliteit en de pasvorm is ook prima

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG