Mooie zaak kan helaas niet langs komen daar ik niet zo mobiel ben, Dus bestel ik langs deze weg en dat bevalt me ook met retour. Vr.gr.Henk Sterk
Excellente producten en een super service en dienstverlening.
Als verpakking, informering (digitaal) en verwerking, incl. retouren dit een MKB bedrijf aangaan, kan een Zalando of Wehkamp hier nog iets van leren. Kwalitatieve verpakking, retourproces zonder haken-en-ogen en opties met kleding passen voor achteraf betalen; complimenten. Eerste aankoop, maar een tweede zal absoluut nog gaan volgen!
Goede kwaliteit producten en snelle correcte levering. Zal zeker in de toekomst nog meer bestellen.
Ik vind de verpakking heel netjes niet in een zak zoals ik dingen ook wel ontvang!!
Heb een kledingstuk retour gestuurd en de betaling was snel teruggestort. Prima
Ruime keuze in overhemden in een mooie kwaliteit. Snel geleverd. Eventueel eenvoudig te retourneren, maar dat was niet nodig !
Heb al tijden goede ervaringen met Schulte.
positief.
Prima site Goede en snelle afhandeling. Alles prima aangekomen.
zoals in de titel
goede kwaliteit snel bezorgd prima geregeld
Deftig en snel en correct geleverd.
Bestelling is keurig verwerkt door Schulte en toegestuurd. Paar artikelen bleken me niet te passen en konden met de originele verpakking gemakkelijk retour worden gezonden. Ook retouren werden direct verwerkt. Aan te bevelen.
Meyer broek rood viel voor mij te flets uit, ik ging voor volrood! Contact gehad met de klantenservice waar een mevrouw meedacht en op onderzoek ging naar de kleur broek die ik bedoelde. Even later belt mevrouw terug dat mijn alternatief wel de goede kleur rood was. En inderdaad het is de perfecte kleur. Dank voor de goede service. Ben.
zeer fraaie blazer gevonden met fijn draagcomfort en goede pasvorm. Bedrijf heeft uitstekende service t.a.v. verpakken, verzenden en retourneren.
De lengtemaat 118 van Camel past mij prima, de lange mouwlengte zit ook goed. Lichte zomerse jas met veel zakken (6x,meeste met rits). voor als het warmer wordt.
Deze bestelling is een cadeau voor mijn man. Hij is 5 april jarig, dus pas daarna kunnen we het jack beoordelen
Goede verwerking van gekozen kleding. Keurig geleverd en verpakt. Mooie merken van kwaliteit
Nu ik mijn merken en maten weet is het gemakkelijk bij Schulte bestellen en alles wordt keurig verpakt geleverd .
Mooi
Pierre Cardin broeken koop ik bij voorkeur omdat ik uit ervaring weet dat ze passen. Daarom koop ik ze met een gerust hart online. Schulte heeft interessante aanbiedingen.
Mooie merken en redelijk snelle levering, maar nu al 2x achter elkaar iets gekocht waarvan bleek dat de website informatie niet correct was: normal fit bleek echte slim fit te zijn en de kleur van een chino was niet kobal blauw maar echt donkerblauw. Beiden terug moeten sturen.
Wij hebben het overhemd nagekeken en de informatie op onze website klopte inderdaad niet. Het betreft een overhemd in slanke fit. Onze excuses hiervoor. Wij hebben het laten aanpassen op de website.
Zeer "goed" assortiment, snelle leveringen en keuze uit gerenommeerde merken.
Ook als ik een verkeerde maat heb besteld, kun jde dit product durect terugsturen, terwijl je inmiddels de goede maat opnieuw hebt besteld.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.