efficient en vriendelijk

Vriendelijk en efficient !

Goede communicatie, prima product

Omdat 1 product niet op voorraad was, werd dat per omgaande meegedeeld en werd het later snel bezorgd. De producten (truien) zitten goed en zijn van goede kwaliteit.

• Kwaliteit

Top super snel geregeld allemaal

Kleding enorm keurig verpakt zeer goede snelheid in alles vanaf het bestellen tot ontvangt super blij mee hoor

• Kwaliteit

Veel keuze voor lengte maten

Groot assortiment voor lengte maten ook met kortingen. Goed geholpen bij telefonisch navraag

Goede ervaring. Maar zie opmerking

Laatste aankoop Boss overhemd viel mij de kwaliteit van de stof in werkelijkheid erg tegen in vergelijk met de afbeelding.

goed afterpay waardeloos

Zeer blij met het produkt. Helaas elke manier van betaling mislukt a Afterpay is eem waardeloze nw app Wil graag betalen maar hoe?????

• Kwaliteit

Keurig verzonden, goed gedaan zoals het hoort.

Grote keuze snelle bezorging

Grote collectie van verschillende kwalitatief goede merken, ook in de sales periode zijn er vaak meerdere maten verkrijgbaar. Zeer snelle en correcte levering.

Aflevering door Post NL niet ontvangen

Ligt totaal niet aan Schulte, maanverlichte vervelend: Eerst zou het pakket op dinsdag geleverd worden, werd blijkbaar tóch woensdag. Donderdagochtend besefte ik mij niets ontvangen te hebben. Via track & trace uitgevonden dat het bij de buren afgeleverd zou zijn (geen afleverbonnetje in de brievenbus ??). Die hebben niets ontvangen, andere buren ook niet. Maar eens kijken wat Post NL weet te melden

Perfecte verzorging

Snelle bezorging

Gewoon goed

Mooie site , en goede kleding van Europese makelij

Onverslaanbaar

Nog steeds de beste, snelste en zorgvuldigste!!

• Kwaliteit

Afhandeling in de winkel had beter gekund

Mijn vrouw heeft in de avond met Lisse gebeld om de juiste maat vast te houden het moest Oestgeest worden die had mijn maat nog. Ik had een hemd en 2 jassen van Paul & Shark het overhemd was goed de 2 jassen moesten terug en mijn vrouw was verteld dat er 1 verrekend zou worden. De volgende dag in Oestgeest moest ik toch weer het jack afrekenen wederom €.530,00 want meneer vond dat de web shop dat moest terug betalen nu had ik ruim voor €.700,00 gekocht en €.1060,00 moest ik maar op wachten dat had na mijn mening anders gekund. Verder ben ik zeer tevreden over jullie als bedrijf.

Vlot met alles

Veel keuze, snelle verzending snelle terug betaling en grotere maten meestal op voorraad

Uitstekend!

Goed assortiment, van huismerk(?) Portofino tot dure merken als Paul & Shark. Vaak leuk geprijsd in uitverkoop!

Heel positief!

Prima product ,overtreft de omschrijving !

• Kwaliteit

Overzichtelijke Website, snelle Levering en Supernetjes verpakt product.

Ik zocht een iets warmere UBR jas, merk wat mij bevalt en vond die online bij Schulte, maar naast UBR vond ik genoeg andere mooie kleding, dus ik kom nog wel weer eens terug bij Schulte

Prima.

Zeer tevreden.

• Kwaliteit

Goede producten en snelle levering

Goed en snel!

Fijne site.

• Kwaliteit

Snelle levering en goed product

Verder geen bijzonderheden

Helaas een teleurstelling

Over het algemeen ben ik tevreden met mijn (eerdere) aankopen. Het kwam eigenlijk niet eerder voor dat ik een aankoop, pantalon, heb moeten retourneren en wat mij dan opvalt en teleurstelt is dat ik mijn retour betaling van de pantalon pas met 14 dagen tegemoet kan zien. Ik zou graag hebben gezien dat Schulte herenmode er ook een andere vorm van betaling op na hield, b.v Klarma zodat ik zelf binnen een vastgesteld termijn mijn factuur kan voldoen. Ondanks mijn eerdere naar tevredenheid aangeschafte kleding bij Schulte heb ik besloten om nu ook elders digitaal te shoppen alwaar wel klantvriendelijke betalingen mogelijkheden zijn.

• Kwaliteit

Mooie kwaliteit, beetje prijzig maar is het waard. Artikel teruggestuurd en het bedrag werd snel teruggestort. Top!

Goed, snel en keurig

Prima, alleen jammer van de grote maten toeslag. Dat is jammer. Is niet bij alle zaken met hemden van Casa Moda zo.

• Kwaliteit

Prima levering, precies zoals afgesproken

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG