Heerlijk snel geleverd

De prijs zonder verzendkosten en nog een korting ook

Levering goed, product matig

Levering was goed en snel. Het product ziet er mooi uit en voldoet aan de kwaliteitseisen, behalve de knopen. De knopen zitten niet goed vast en 1 is er al af gevallen, waardoor ik alles opnieuw goed vast moet laten zetten.

Prima geholpen.

Zoals altijd: Uitstekend

Het kopje hierboven zegt al genoeg. Online besteld, een dag later verzonden en de dag erop bezorgd. En zoals altijd: keurig verpakt en in een kartonnen doos.

• Kwaliteit

Een goed gevoel als je op deze manier je bestelling ontvangt.

Prima ervaring

• Kwaliteit

Alles is hier prima in orde.

Prachtige kleding, deskundig en prettig personeel, prima service.

Koop/bestel regelmatig zeer tevreden

Een Aanrader

Kwaliteit kleding. Snelle verzorgde leveringen.

• Kwaliteit

Fijne spullen op een mooie en goed werkende website.

Prima online winkelervaring. Op zoek naar een nieuwe jas in een grote maat kwam ik bij Schulte herenmode terecht. Keuze gemaakt en dat bleek in één keer goed. Ik bewaar dit adres!

keurig netjes geregeld allemaal

Snelle, correcte levering. Jas was goed verpakt.

• Kwaliteit

Mooie collectie; uitstekende service.

Mooie collectie herenmode in grote maten; uitstekende service; regelmatig fijne aanbiedingen; snelle levering.

Uitmunted

De laatst bestelde trui was alleen beschikbaar in XXL. Toen ik belde met de vestiging Leiderdorp of XL nog ergens beschikbaar was gaf de vrouwelijke werkneemster aan dat die Gant trui klein valt en adviseerde mij toch maar de XXL te bestellen. Erg goed advies hij past namelijk perfect Dank.

• Kwaliteit

Goed assortiment met grote maten van verschillende merken

Uitstekende service

• Kwaliteit

Snelle bezorging, duidelijke webshop, mooie merken, ook voor mannen met een iets wat moeilijker maat. En eventueel een retour ook duidelijk en retour bon bijgesloten. Niet dat ik iets retour heb moeten sturen. Dank.

prima tot uitstekend

Uitstekende snelle levering van mijn magnanni schoenen, Voldoen uitstekend, zeer goed pasvorm.

perfect

geen klachten

Prima kwaliteit en snelle service

Prima kwaliteit en snelle service

First time use - First class service

Easy to use website; found what I wanted very quickly; reasonable price; rapid delivery. Can't tell about consistency yet, though, as I've only placed one order so far - a fifth star will need a couple more orders.

Prima winkel

Snelle en correcte levering . Jas werd na 2 dagen geleverd. Keurig verpakt in doos inclusief beschermhoes met rits over de jas. Ben zeer tevreden over bestelling bij deze winkel.

Goede producten, prima service

Al jaren koop ik mijn kleren voor werk en privé graag bij Schulten. Altijd goede kwaliteit. Vertrouwde merken waarvan ik mijn maat weet. Sinds ik wat verder weg woon maak ik graag gebruik van de webshop en de prima bezorgservice.

Top service!

Ruime keuze, leuke aanbiedingen. Snelle verzending en super netjes met kledinghoes geleverd!!

Prima kwaliteit!!

Aanbod is van hoge kwaliteit tegen mooie prijzen. Daarnaast is de online site mooi , overzichtelijk en de afhandeling efficiënt en altijd op tijd.

• Kwaliteit

Dat verzenden is toch waardeloos.

Nu een order 1000040601 met daarin kleding voor dik 300 euro zogenaamd bij buren afgeleverd. Het nummer dat postnl opgeeft zijn geen buren. Gelukkig betaal ik met Afterpay en deze gaat dus niet betaald worden tot ik het pakket heb. Ondanks dat Schulte wellicht niets aan slechte bezorging kan doen, toch slechte beoordeling. Want als de zaak goed is maar je krijgt je spullen niet dan heb je er precies niets aan.

• Kwaliteit

genoeg keuze en heel duidelijke maattabel en snelle levering

Gewoon klasse 1A

Onverklaarbare werkwijze

Ik had een mooie trui besteld voor mijn man voor nieuwjaar, voor ons toch niet zo prijzig,119 euro Deze bleek na aankomst toch iets te klein te zijn Mijn simpele vraag of deze gewoon kon geruild worden en terug verzonden worden ,KON NIET Absurd!!! Nu moet ik wachten op de terugbetaling,dan moet ik hem weer bestellen,dan wordt hij terug verzonden en dan afwachten of het niet weer een retour gaat worden voor welke reden dan ook! Zo blijft het werk in de wereld zeker!!!!!! Nee daar kan ik niet bij met de hoge brandstofprijzen ,milieu en kostbare tijd… Ik twijfel of ik hem ga herbestellen,solden komen eraan en truien kopen kan overal,spijtig

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG